Βόλος: Συνάντηση υποψηφίων επιμελητηριακών συμβούλων  του συνδυασμού «Μαγνησία 2025»

Τρ. Πλαστάρας: Στόχος μας η  αλλαγή σελίδας  για ένα αξιόπιστο Επιμελητήριο – 

Τον «οδικό χάρτη» των αξόνων που έχει καταρτίσει ο συνδυασμός «Μαγνησία 2025» ενόψει των επιμελητηριακών εκλογών παρουσίασε ο επικεφαλής του συνδυασμού και υποψήφιος πρόεδρος του  Επιμελητηρίου Μαγνησίας, Τρύφωνας Πλαστάρας, στη συνάντηση που είχε με υποψήφιους συμβούλους του Συνδυασμού.

«Βρισκόμαστε μια «ανάσα» από τη διεξαγωγή των επιμελητηριακών εκλογών, σε μία κρίσιμη περίοδο για τον επιχειρηματικό κόσμο αλλά και για το μέλλον του Επιμελητηριακού θεσμού. Η «Μαγνησία 2025» δίνει το παρών σε αυτές τις εκλογές, στοχεύοντας στην αναγέννηση του επιμελητηριακού θεσμού, που δυστυχώς τα τελευταία χρόνια απαξιώθηκε με αποκλειστική ευθύνη της απερχόμενης διοίκησης» είπε χαρακτηριστικά ο κ.Πλαστάρας απευθυνόμενους στους υποψηφίους επιμελητηριακούς συμβούλους.

Συνεχίζοντας καθόρισε με σαφήνεια τα επόμενα βήματα στην πορεία μέχρι τις εκλογές τονίζοντας πως «είμαστε σίγουροι πως το Επιμελητήριο Μαγνησίας μπορεί να ξεκλειδώσει την απίστευτη επιχειρηματική δυναμική που διαθέτει ο τόπος μας. Μόνο η θετική απάντηση και στάση αποτελεί λύση στα σημερινά αδιέξοδα. Η ηθική στο επιχειρείν, η συλλογική έκφραση και η χρηστή διοίκηση είναι το διακύβευμα της προσπάθειάς μας. Μια προσπάθεια βασισμένη στην διεκδίκηση βάσει τεκμηρίωσης, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα των ανθρώπων της επιχειρηματικότητας, καθώς και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της παραγωγικής βάσης της περιοχής. Είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε μια πραγματική μάχη για την αλλαγή και το ύφος λειτουργίας του Επιμελητηρίου».

Ο κ. Τρύφωνας Πλαστάρας κάλεσε για ακόμη μία φορά τους υποψήφιους συμβούλους, οι οποίοι συγκροτούν το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Μαγνησία 2025», να δώσουν όλοι μαζί τον αγώνα ώστε «οι θέσεις του Συνδυασμού μας- όπως είπε- να γίνουν γνωστές σε όλους τους επαγγελματίες της πόλης και του Νομού μας. Να πείσουμε τους συναδέλφους ότι είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για την αλλαγή σελίδας  για ένα αξιόπιστο Επιμελητήριο που θα είναι δίπλα στον επιχειρηματικό κόσμο της περιοχής».

Στη διάρκεια της συνάντησης ακολούθησε συζήτηση μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας για την έκβαση των εκλογών που –για το Επιμελητήριο Μαγνησίας- θα διεξαχθούν στις 9-10 και 11 Δεκεμβρίου 2017.  Άλλωστε, όπως διαβεβαίωσε ο κ. Τρ. Πλαστάρας, η ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των μελών του συνδυασμού αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο στον οποίο θα στηριχτεί η «Μαγνησία2025» για την υλοποίηση δράσεων που θα έχουν στο επίκεντρο τον μικρομεσαίο, τον ελεύθερο επαγγελματία, τον έμπορο και τον επιχειρηματία, καθώς και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Να σημειωθεί ότι ο συνδυασμός «Μαγνησία 2025» με επικεφαλής και υποψήφιο πρόεδρο του Επιμελητηρίου Μαγνησίας τον κ. Τρύφωνα Πλαστάρα, συμμετέχει στις εκλογές, έχοντας συγκροτήσει έναν δυναμικό συνδυασμό 125 υποψηφίων επιμελητηριακών συμβούλων. Το ψηφοδέλτιο απαρτίζουν επαγγελματίες επιχειρηματίες με μακρά επιμελητηριακή και επαγγελματική εμπειρία, αλλά και νέοι από όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων που «αγκαλιάζει» το Επιμελητήριο Μαγνησίας.

 

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ

Prev Βόλος: Κάλεσμα του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ στις εκδηλώσεις για το Πολυτεχνείο
Next Στον αέρα η επιδημιολογική μελέτη για τους καρκίνους στη Μαγνησία