Βόλος: Συνέδριο με θέμα “Διάλογος για το μέλλον της Ευρώπης”

Ένα μεγάλο συνέδριο Ευρωπαϊκού Πολιτικού Προβληματισμού σχετικά με το Μέλλον της Ευρώπης θα πραγματοποιηθεί στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στο Βόλο, το Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2017.

Συγκεκριμένα, το συνέδριο με τίτλο:»ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ: Μια δίκαιη και Δημοκρατική Ευρώπη! Ναι, αλλά πως;» θα αναπτυχθεί στο νέο αμφιθέατρο του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας ,

Για την πραγματοποίηση του παραπάνω συμποσίου συμπράττουν πανεπιστημιακοί φορείς , η τοπική αυτοδιοίκηση α’ και β΄ βαθμού, το Europe Direct και η Κοινωνία των Πολιτών, προκειμένου να εμβαθύνουν τον διάλογο και τον προβληματισμό για την πορεία της Ευρώπης και τον τρόπο με τον οποίο θα δημιουργηθούν οι συνθήκες για μια νέα ,δίκαιη και δημοκρατική Ευρώπη ,που να μεριμνά και να εγγυάται την ευημερία όλων των πολιτών της, των παιδιών, των γονέων.

Στις εργασίες του Συμποσίου δήλωσαν ότι θα συμμετάσχουν ήδη τρεις Ευρωβουλευτές, ενώ θα προσκληθούν και άλλα μέλη του Ευρωκοινοβουλίου , πανεπιστημιακοί καθηγητές και τεχνοκράτες, οι οποίοι θα παρουσιάσουν ελεύθερα τη δική τους οπτική και προσέγγιση για το μέλλον της Ευρώπης.

Εκ μέρους των Διοργανωτών Φορέων θα είναι:
Περιφέρεια Θεσσαλίας,(Περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός )
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας- Τμήμα Οικονομικών Επιστημών (Καθηγητής κ. Ζουμπουλάκης)
Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Περιφέρειας Θεσσαλίας,(Διευθυντής Βασ. Χατζηκαμαγιάννης)
Γραφείο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct Θεσσαλίας, ,(Διευθυντής Βασ. Χατζηκαμαγιάννης)
Δίκτυο » Περραιβία»-2/βάθμιος Φορέας Πολιτισμού και Επιστημών (Πρόεδρος Κώστας Σκριάπας )
Ένωση Γονεών & Κηδεμόνων Βόλου

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ