Βόλος: Συνέλευση σήμερα της “Συμμαχίας για το Νερό”

Μέσα σε κλίμα κοινωνικής ανησυχίας για τα θέματα του βιολογικού, της ΑΓΕΤ και της Καραμπατζάκη, η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ καλεί σε συνέλευση για ενημέρωση και οργάνωση των επόμενων δραστηριοτήτων, σήμερα Δευτέρα και ώρα 7:00μμ, στη Θόλο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Η μόλυνση του Παγασητικού φαίνεται πως συνεχίζεται απρόσκοπτα, αφού η διοίκηση της ΔΕΥΑΜΒ δεν έχει κάνει κάτι για να σταματήσει ή να περιορίσει το πρόβλημα, τονίζει σε σχετική ανακοίνωση. Η επαναφορά της κ. Διομή στη θέση της μετά από ένα χρόνο , χωρίς όμως να έχει στη διάθεσή της το απαραίτητο προσωπικό και την οικονομική δυνατότητα για να διορθώσει τις συνέπειες της κακής διαχείρισης της δημοτικής αρχής, αποτελεί κίνηση αποπροσανατολισμού ή αποτέλεσμα πανικού.
Αυτό που απασχολεί πάντως τη δημοτική αρχή είναι η ιδιωτικοποίηση του βιολογικού καθαρισμού και όχι μόνο. Σειρά έχουν οι υπόλοιποι τομείς της ΔΕΥΑΜΒ και υπηρεσίες του Δήμου όπως κατάγγειλε σε πρόσφατη ανακοίνωσή του το σωματείο των ΟΤΑ, με αφορμή τη συνάντηση με την ΣΥΜΜΑΧΙΑ.

Εκδήλωση-συζήτηση για το Βιολογικό

Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ έχει αποφασίσει την οργάνωση εκδήλωσης- συζήτησης για το θέμα του βιολογικού-Παγασητικού, στις 29 Μάρτη, 6:00μμ, στο αμφιθέατρο Κορδάτου, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, στην οποία καλεί άτομα, συλλογικότητες και φορείς να εκφράσουν την άποψή τους και να συναποφασίσουμε τις παραπέρα δράσεις.
Παράλληλα συνεχίζονται οι επαφές με φορείς της πόλης ενόψει της εκδήλωσης.
Φυσικά δεν μας αφήνουν αδιάφορους τα υπόλοιπα θέματα που απασχολούν έντονα την τοπική κοινωνία, όπως το θέμα της καύσης RDF από την ΑΓΕΤ και η μονοδρόμηση της Καραμπατζάκη. Θα δοθεί σήμερα η δυνατότητα ενημέρωσης σχετικά με τις εξελίξεις γύρω από αυτά, ώστε να δούμε πως μπορούμε να συμβάλλουμε από την πλευρά μας στην επίλυσή τους.

ΠΗΓΗ

Prev Έκθεση ζωγραφικής των μαθητών της Σκιάθου και του Newport,RI, USA
Next Βόλος: Κόντεψαν να σφαχτούν για κληρονομικές διαφορές