Βόλος: Συναυλία αφιέρωμα στον Σταύρο Κουγιουμτζή

Μια  μαγική βραδιά θα ζήσει το φιλόμουσο κοινό του Βόλου την Τετάρτη 15 Μαρτίου  2017 και ώρα 8.00 μ.μ, στο Πολιτιστικό Κέντρο Ν. Ιωνίας Βόλου, αφιερωμένη στον  σπουδαίο Έλληνα δημιουργό, που αγαπήθηκε από όλους τους Έλληνες, τον Σταύρο Κουγιουμτζή, σε μια ονειρική συναυλία με την παρουσία της συζύγου του συνθέτη  Αιμιλίας Κουγιουμτζή, του αγαπημένου  φίλου και σπουδαίου ερμηνευτή Κώστα Σμοκοβίτη και τη συμμετοχή και άλλων σπουδαίων ερμηνευτών, μουσικών και χορωδών.

Την εκδήλωση, συνδιοργανώνουν, στα πλαίσια σειράς μεγάλων εκδηλώσεων με τίτλο «Μέρες Μουσικής στην πόλη των Αργοναυτών»,  ο Σύλλογος  Ελασσονιτών Ν. Μαγνησίας, το παγκόσμιο Δίκτυο «ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ»-Δευτεροβάθμιος Φορέας  Πολιτισμού και Επιστημών και ο Σύλλογος Φίλων Μουσικής  Βόλου,  για να τιμηθεί με τον καλύτερο τρόπο και όπως του αξίζει, ένας μεγάλος δημιουργός, ο Σταύρος Κουγιουμτζής.

Ο Κώστας Σμοκοβίτης τραγουδά  Σταύρο Κουγιουμτζή

Στη συναυλία -αφιέρωμα για τον αγαπημένο συνθέτη   συνεργάζονται εξαιρετικοί ερμηνευτές ,όπως είναι ο εμβληματικός και αγαπημένος φίλος του Στ. Κουγιουμτζή Κώστας Σμοκοβίτης, ο οποίος είναι ο κύριος ερμηνευτής της βραδιάς, μαζί με τους εξαιρετικούς ερμηνευτές Έρρικα Πατρικίου, Κώστα Ζεμπίλ , Δημ. Γκαλογιάννη και Μαρία Κωσταράκη .

Την καλλιτεχνική διεύθυνση της ορχήστρας έχει ο Τόλης Κόκκινος, ενώ στο μεγάλο αυτό γεγονός συμμετέχει η Χορωδία Ενηλίκων «ΙΩΝΙΑ», με μαέστρο την Κορνηλία Φραγκογιάννη.

Τις χορογραφίες έχει αναλάβει η  Βάσω Τηλιοπούλου , που συμμετέχει με τους χορευτές της Σχολής Χορού Chorus Line Βόλου .

ΠΗΓΗ