Βόλος: Συναυλία για στήριξη της ΕΛΕΠΑΠ με τη μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού

Ιδιαίτερες στιγμές θα έχει την ευκαιρία να ζήσει το κοινό του Βόλου στην εντυπωσιακή μουσική παράσταση, που διοργανώνεται την Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017 και ώρα 9.00 το βράδυ, στο Θερινό Θέατρο Βόλου «Μελίνα Μερκούρη», με πρωτοβουλία του παγκόσμιου Δικτύου «ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ» , της ΕΛΕΠΑΠ Βόλου και του Συλλόγου Ελασσονιτών Ν. Μαγνησίας , σε συνδιοργάνωση με τη Διεύθυνση Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Δήμου Βόλου και σε συνεργασία με το ΓΕΝ και τη Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού για τη στήριξη, αλλά και για τα 80 χρόνια λειτουργίας της Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας & Αποκαταστάσεως Αναπήρων Παιδιών – ΕΛΕΠΑΠ.

Πρόκειται για μια σπάνια συναυλία, με τίτλο «Η μαγεία των Μιούζικαλς», όπου η Μπάντα ΓΕΝ (Καλλιτεχνικός Διευθυντής Πλωτάρχης (ΠΝ) κ. Τσιλιμπάρης Γεώργιος), σε πλήρη σύνθεση, θα παρουσιάσει τα ωραιότερα τραγούδια που έχουν διαμορφώσει το διεθνές, αλλά και Ελληνικό Μιούζικαλ, στην οποία συμμετέχουν σπουδαίοι ερμηνευτές της Λυρικής Σκηνής (τενόρος Λυρικής Σκηνής Σταύρος Σαλαμπασόπουλος, Υψίφωνος Ευδοκία Μωϋσίδου, αλλά και πολλοί άλλοι ), με πρόζα, εικόνες, χορογραφίες, βιντεοπροβολές και πρωτότυπα κείμενα, ενώ η συμβολική τιμή του Κουπονιού Ενίσχυσης της ΕΛΕΠΑΠ είναι μόνο 5 ευρώ.

Στην εκδήλωση συμπράττει με τη Μπάντα ΓΕΝ  και συμμετέχει η Μικτή Χορωδία του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, με καλλιτεχνικό διευθυντή τον κ. Νίκο Χιώτογλου .

Τα κείμενα έχει γράψει  ο Θεατρικός συγγραφέας και σεναριογράφος Κώστας Παπαπέτρος, την εκδήλωση παρουσιάζουν οι ηθοποιοί Δήμητρα Κυρατσούδη και Δημήτρης Νάνος, τις χορογραφίες έχει αναλάβει η Βάσω Τηλιοπούλου και η Chorus Line, ενώ τις βιντεοπροβολές η ομάδα Οπτικοακουστικών Μέσων του Δικτύου «ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ».

Θα ακουστούν παγκόσμιες επιτυχίες από τα musicals «West Side Story», Mary Poppins», «,»Mamma Mia», Chicago», «Χορεύοντας στη βροχή» ,»Cabaret» και φυσικά οι μεγαλύτερες επιτυχίες Ελλήνων συνθετών που διαμόρφωσαν   το Ελληνικό Μιούζικαλ.

 

Προπώληση εισιτηρίων:
• Σοφιάδης Ν. -Κατάστημα Κ. Καρτάλη 63 τηλ:2421025853
• Θεοδωρίδου Δέσποινα -Κατάστημα Γυν .Ενδυμάτων -Ερμού 212 τηλ:2421049471
• Γεωργιάδου Όλγα- Εκτυπώσεις , Δημητριάδος 217-Γκλάβάνη -Βόλος , Τηλέφ. 24210-29650
• Καφέ «4 Εποχές» – Σπ. Σπυρίδη 77- Βόλος , Τηλέφ. 24210-22266

 

ΠΗΓΗ

Prev Νίκος Παππάς: Κανενός η θέση δεν κινδυνεύει στους 19 Περιφερειακούς Σταθμούς της ΕΡΤ
Next Ν.Παππάς: Ήρθε η ώρα της συζήτησης για το χρέος με καθαρές κουβέντες