Βόλος: Συνεχίζονται σήμερα οι έρευνες για τον αγνοούμενο εκπαιδευτικό

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 83χρονου εκπαιδευτικού που από προχθές αγνοείται. Είναι γκριζομάλλης με μπλε μάτια. Πρόκειται για το Δημήτρη Κοντογιάννη, ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου, και πρόεδρος του συλλόγου ως τις αρχές του 2000, ο οποίος αγνοείται από το απόγευμα της Τρίτης που πήγε για το αγαπημένο του περπάτημα.

Έφυγε από το σπίτι του φορώντας τζιν παντελόνι και κίτρινη μπλούζα περπατώντας για το εξωκλήσι του Αγίου Αθανασίου εν Άθω που βρίσκεται στο βουνό προς Βυζίτσα. Δεν έφτασε ποτέ και από τότε έχουν χαθεί τα ίχνη του. Αν κάποιος τον αναγνωρίσει από τη φωτογραφία και γνωρίζει κάτι μπορεί να τηλεφωνήσει στην αστυνομία.

Ο Δημήτρης Κοντογιάννης είναι ένας δρομέας που τρέχει επί δεκαετίες. Γεννήθηκε στις 20 Μαρτίου 1935. Πολλές φορές συμμετείχε στον Μαραθώνιο Αθήνας και άλλους Μαραθωνίους, στον Ορειβατικό Μαραθώνιο Ολύμπου, και πλήθος λαϊκών αγώνων. Τα τελευταία χρόνια που τα πόδια δεν ακολουθούν και τόσο, συμμετέχει περπατώντας σε αγώνες 5 και 10 χιλιομέτρων.

 

ΠΗΓΗ

Prev Η Αλίκη στη χώρα των ψαριών στις 14 Ιουλίου στο "Μελίνα Μερκούρη"
Next Μεγάλο ενδιαφέρον για το διεθνές Φεστιβάλ Πηλίου