Βόλος: Το DNA πρόδωσε δράστη ληστείας στον Αλμυρό

Μια ληστεία σε βάρος ηλικιωμένου ζευγαριού που διαπράχθηκε τον Δεκέμβριο του 2014, στον Αλμυρό, εξιχνιάστηκε σήμερα, ύστερα από έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου. Ως ένας εκ των δραστών ταυτοποιήθηκε 40χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία.

Όπως προέκυψε από την πρόοδο της αστυνομικής έρευνας, το πρωί της 21-12-2014, ο 40χρονος μαζί με άλλους δύο άγνωστους μέχρι στιγμής συνεργούς του, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, μπήκαν από ανοιχτή είσοδο στο σπίτι 86χρονου Έλληνα και της 82χρονης συζύγου του και με τη χρήση σωματικής βίας έκλεψαν από τους χώρους του σπιτιού το συνολικό χρηματικό ποσό χιλίων διακοσίων 1.700 €.

Μάλιστα, κατά τη διαφυγή τους, οι δράστες έκλεψαν το σταθμευμένο έξω από το σπίτι Ι.Χ. Επιβατικό αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 86χρονου, το οποίο το πρωί της 29-12-2014 βρέθηκε από αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας στην πόλη του Βόλου.

Από το αυτοκίνητο οι αστυνομικοί έλαβαν δείγμα DNA, τα αποτελέσματα του οποίου γνωστοποιήθηκαν σήμερα και ταυτοποιήθηκε ο δράστης.

ΠΗΓΗ

Prev Βόλος: Παράταση μέχρι 31 Μαρτίου για τα τέλη κοινόχρηστων χώρων
Next Βόλος: Διέκοπτε την ακροαματική διαδικασία και συνελήφθη