Βόλος: Τράπεζα αίματος από τον Εμπορικό Σύλλογο

Ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου διοργανώνει την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017 «Ημέρα Αιμοδοσίας» και καλεί όλους τους εμπόρους κι επιχειρηματίες της περιοχής να δώσουν το παρόν.

Όπως γνωστοποιεί με δελτίο τύπου, ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου υπό τη σκέπη του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Μαγνησίας « Η Αλληλεγγύη » προτίθεται να δημιουργήσει τράπεζα αίματος για να μπορεί να χορηγεί δωρεάν αίμα σε όσους το έχουν ανάγκη και να βοηθήσει τους εμπόρους κι επιχειρηματίες σε δύσκολες στιγμές.

«Το καθήκον είναι ιερό , δίνουμε λίγο αίμα για να σώσουμε ζωές, να βοηθήσουμε όσους έχουν ανάγκη, να δείξουμε έμπρακτα το αίσθημα αλληλεγγύης και συναδελφικότητας. Ας διαθέσουμε δέκα λεπτά από το χρόνο μας την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017 & ώρα 9:00 π.μ. – 13:00 μ.μ., στον εξωτερικό χώρο του ιερού ναού Αγ. Νικολάου» τονίζεται στην ανακοίνωση.

Επισημαίνεται δε, ότι όσοι έχουν τη δυνατότητα να δώσουν αίμα, δηλαδή δεν πάσχουν από κάποια σεξουαλικώς μεταδιδόμενη ασθένεια ή χρόνιο νόσημα και είναι άνω των 18 ετών, θα ήταν φρόνιμο το βράδυ πριν την αιμοδοσία να έχουν κοιμηθεί τουλάχιστον 6 ώρες, να μην έχουν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και να έχουν φάει ένα καλό πρωινό λίγες ώρες πριν.

Η πρόσκληση δεν αφορά μόνο τους εμπόρους, επιχειρηματίες και τα συγγενικά τους πρόσωπα αλλά και όσους επιθυμούν να συμβάλλουν στην προσπάθεια δημιουργίας «Τράπεζα Αίματος Ε.Σ.Β.».

ΠΗΓΗ

Prev Κάθε Τετάρτη η λειτουργία της Βιβλιοθήκης
Next Αντιπροσωπεία ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας στην Δ/νση Α'βάθμιας Εκπαίδευσης