Βόλος: Φιλανθρωπικές δράσεις της Αστυνομίας Μαγνησίας

Σειρά φιλανθρωπικών και κοινωνικών δράσεων πραγματοποίησε η Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας κατά το τελευταίο τετραήμερο  στο πλαίσιο του πρώτου ανεπίσημου πρωταθλήματος ένστολων – παλαιμάχων του νομού Μαγνησίας, περιόδου 2016-2017, που διοργάνωσε ο Δήμος Βόλου στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο (ΕΑΚ) Βόλου.

4

Ειδικότερα, στις 12 και 13 Ιουνίου, η ποδοσφαιρική ομάδα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας διένειμε μπάλες στο 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Βόλου, «Κένταυροι» και στο 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αλμυρού.

1

Επιπλέον, χθες, η ποδοσφαιρική ομάδα συμμετείχε στο μικρό τελικό του πρωταθλήματος, κατά τη διάρκεια του οποίου πραγματοποιήθηκε εθελοντική συγκέντρωση τροφίμων.

2

Τέλος, σήμερα έγινε διανομή των τροφίμων που συγκεντρώθηκαν στο ίδρυμα «Άσπρες Πεταλούδες», στο Ορφανοτροφείο του Βόλου και στην Ιερά Μονή Δημητριάδος.

Για ακόμη μία φορά, το προσωπικό της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας επέδειξε πνεύμα αλληλεγγύης και αγάπης προς το συνάνθρωπο, καθώς και την ευγενή άμιλλα με την οποία συμμετέχει σε αθλητικές δραστηριότητες.

ΠΗΓΗ