Βόλος: Χωρίς θέρμανση η πισίνα στο Κολυμβητήριο του ΕΑΚ

Παρεμβάσεις πραγματοποιούνται στο λέβητα και στα παρεμφερή συστήματα θέρμανσης της πισίνας του Κολυμβητηρίου του ΕΑΚ Βόλου, από τον ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ, ώστε να αποκατασταθούν οι βλάβες και η πισίνα να λειτουργήσει ξανά θερμαινόμενη σε λίγες ημέρες.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΔΟΕΠΑΠ -ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου, έχουν ήδη γίνει αλλαγές φίλτρων, αντικαταστάθηκαν οι μεταλλικές σωληνώσεις με πλαστικές και τοποθετήθηκαν βάνες στη βάση του κολυμβητηρίου ώστε όταν προκύπτει κάποια βλάβη αυτές να κλείνουν κι έτσι οι βλάβες να αποκαθίστανται πιο σύντομα.
Όπως ανέφερε ο κ. Βλιώρας, και τα δύο κολυμβητήρια της πόλης, στα οποία αθλούνται περίπου 1.800 άτομα, είναι σε πολύ καλή κατάσταση, συγκριτικά με άλλα της υπόλοιπης Ελλάδας. Όπως μάλιστα τόνισε, τη Δευτέρα βρέθηκε στο Βόλο κλιμάκιο της ΚΟΕ ενόψει του παγκόσμιου πρωταθλήματος πόλο νέων γυναικών που θα διεξαχθεί τον Σεπτέμβριο στην πόλη, ενώ είναι σε φάση διερεύνησης και πρόταση του Ολυμπιακού Πειραιώς να διεξάγει το Final 6 Champion League πόλο στο Βόλο αποδίδοντας το ποσό των 150.000 ευρώ στη FINA .

ΠΗΓΗ

Prev Βόλος: Σύλληψη 46χρονου για εμπρησμό σε κάδους
Next Παρέμβαση Συμμαχίας για το Νερό στην Περιφέρεια Θεσσαλίας