Βόλος: 50χρονη “φούνταρε” από τον 6ο όροφο πολυκατοικίας

ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ ΜΕ ΚΥΡΙΛΛΟΥ ΣΤΗ Ν. ΙΩΝΙΑ

Τραγικό θάνατο βρήκε σήμερα το πρωί, μια 50χρονη γυναίκα, η οποία έπεσε από τον φωταγωγό του 6ου  ορόφου πολυκατοικίας, στην συμβολή των οδών Φιλαδελφείας και Κυρίλλου, στη Νέα Ιωνία.

Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε στις 10 περίπου το πρωί και σύμφωνα με τις μαρτυρίες περιοίκων, η γυναίκα δεν ήταν ένοικος της συγκεκριμένης πολυκατοικίας, αλλά έμενε στην ίδια γειτονιά.

Επειδή η πόρτα εισόδου της πολυκατοικίας ήταν κλειστή, η 50χρονη άρχισε να χτυπά τυχαία κουδούνια μέχρι που κάποιος της άνοιξε. Ανέβηκε τότε, μέχρι τον 6ο όροφο της πολυκατοικίας όπου υπάρχει φωταγωγός και πήδηξε στο κενό, βρίσκοντας τραγικό και ακαριαίο θάνατο. Για να φθάσει μάλιστα, το παράθυρο του φωταγωγού, πήρε μαζί της ένα καρεκλάκι, πάνω στο οποίο βρέθηκαν τα γυαλιά της.

Ο θόρυβος από την πρόσκρουση της άτυχης γυναίκας στο έδαφος έγινε αντιληπτός από ενοίκους της πολυκατοικίας, οι οποίοι έτρεξαν να δουν τι συμβαίνει και αντίκρυσαν το άψυχο σώμα της γυναίκας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 50χρονη ήταν δασκάλα, παντρεμένη και με δύο μεγάλα παιδιά, από τα οποία περίμενε μάλιστα, να γίνει γιαγιά. Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι χθες βράδυ επικοινώνησε με φίλη της,  στην οποία είπε ότι δεν ήταν καλά ψυχολογικά.

ΠΗΓΗ

Prev Κοινή δήλωση Μπ. Παπαδόπουλου και Π. Ραγιά για το Ιατρείο Ρεντίνας
Next Βόλος: 39χρονος βρέθηκε νεκρός σε σπίτι στη Ν. Ιωνία