Βόλος: 55χρονος επιχειρηματίας συνελήφθη στην Κέρκυρα για ασέλγεια σε 14χρονη εν γνώσει της μητέρας της

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΚΑΙ Η ΜΗΤΕΡΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινωνία του Βόλου, αλλά και πανελλαδικά, η είδηση ότι 55χρονος, εύπορος Βολιώτης επιχειρηματίας συνελήφθη σε ξενοδοχείο της Κέρκυρας για ασέλγεια σε βάρος 14χρονου κοριτσιού, με το οποίο είχε πάει μαζί διακοπές, εν γνώσει της μητέρας της, η οποία επίσης συνελήφθη.

Η 40χρονη μητέρα του κοριτσιού κρατείται ήδη, στην Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας, η οποία ενημερώθηκε σχετικά από την αντίστοιχη υπηρεσία της Κέρκυρας και θα οδηγηθεί σήμερα στο νησί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 55χρονος φέρεται να ασελγούσε στην ανήλικη τα δύο τελευταία χρόνια, πάντα υπό τις … ευλογίες της μητέρας. Οι ίδιες πληροφορίες δε, θέλουν τον επιχειρηματία να διατηρούσε στο παρελθόν, ανάλογη σχέση με την 18χρονη σήμερα, αδερφή της κοπέλας.

Οι αστυνομικές Αρχές της Κέρκυρας έφθασαν στην σύλληψη του 55χρονου χάρη στην παρατηρητικότητα του προσωπικού του Ξενοδοχείου, στο οποίο είχαν παρουσιαστεί ως πατέρας και κόρη.

Κάποιοι περίεργοι θόρυβοι ωστόσο, και συνομιλίες που ακούγονταν από το δωμάτιο υποψίασαν τους υπαλλήλους ότι κάτι περίεργο συνέβαινε, με αποτέλεσμα να ενημερώσουν την Αστυνομία.

Μετά την σύλληψή του, ο 55χρονος πήρε προθεσμία για να απολογηθεί στον ανακριτή, αύριο Τρίτη.

ΠΗΓΗ

Prev Σκιάθος: "Η Νοσταλγός" επιστρέφει... κάθε Τετάρτη για όλο το καλοκαίρι
Next Βόλος: Κάηκαν 45 στρέμματα ελιές, πουρνάρια και χόρτα από τη φωτιά μετά το Διμήνι