Γενική συνέλευση της ΕΛΜΕ Μαγνησίας την ερχόμενη Τετάρτη

Την ερχόμενη Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση της ΕΛΜΕ Μαγνησίας στο αμφιθέατρο του 3ου και Εσπερινού Γυμνασίου Βόλου στις έξι το απόγευμα. Σημειώνεται ότι η Γενική Συνέλευση των προέδρων των ΕΛΜΕ έχει προγραμματιστεί στην Αθήνα το Σάββατο 18 Μαρτίου 2017.
Στο μεταξύ απευθύνεται κάλεσμα του ΚΕΜΕΤΕ της ΟΛΜΕ για συμμετοχή των εκπαιδευτικών στις ομάδες εργασίες του.

Ημερίδα για το Νέο Λύκειο

Επιπλέον σύμφωνα με τον προγραμματισμό της ΟΛΜΕ θα πραγματοποιηθούν περιφερειακές συσκέψεις – ημερίδες. Για την περιοχή μας προβλέπεται συμμετοχή στην περιφερειακή σύσκεψη – ημερίδα στη Λάρισα, Παρασκευή 17/3 (10.00 – 17.00) με θέμα: «Νέο Λύκειο – Σύστημα πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση». Καλούνται να συμμετέχουν τα μέλη των ΔΣ ΕΛΜΕ, οι αιρετοί στα Υ.Σ. και ένας ή δύο συνάδελφοι από κάθε σχολείο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (που θα οριστούν από τους συλλόγους διδασκόντων) της Θεσσαλίας και Ανατ. Στερεάς – Εύβοιας.

Η ΕΛΜΕ Μαγνησίας θα καλύψει τη μαζική μετακίνηση των συμμετεχόντων από Βόλο προς Λάρισα. Επίσης ειδικά για τη νησιωτική περιοχή η ΕΛΜΕ θα καλύψει τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για 1 συνάδελφο από κάθε σχολείο. Καλούμε τους συλλόγους διδασκόντων να ορίσουν τους συμμετέχοντες και να αποστείλουν τα ονόματα στο μέιλ της ΕΛΜΕ μέχρι Παρασκευή 3/3. Τέλος στο πλαίσιο του διαλόγου για την ημερίδα της ΟΛΜΕ και τις επερχόμενες αλλαγές στο Λύκειο, καλούμε τους συναδέλφους να καταθέσουν τις απόψεις – προτάσεις τους με μέιλ στην ΕΛΜΕ μέχρι 17/3. Οι παραπάνω θέσεις θα δημοσιευτούν στον ιστότοπο της ΕΛΜΕ Μαγνησίας στο διαδίκτυο.

ΠΗΓΗ