Για τη νέα πορεία της χώρας μιλά ο Πάνος Σκουρλέτης στο δημαρχείο του Βόλου

Μοιράσου το άρθρο:

Ο ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας διοργανώνει πολιτική εκδήλωση την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου,στις 7 μμ, στο δημαρχείο Βόλου, με ομιλητή τον γραμματέα της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ Πάνο Σκουρλέτη. Το θέμα της εκδήλωσης είναι: «Η νέα πορεία της χώρας-Οι δημοκρατικές μεταρρυθμίσεις στην αυτοδιοίκηση».

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησία, «είναι φανερό ότι στην πολιτική φάση που βρισκόμαστε το κρίσιμο ζήτημα η έκβαση του οποίου θα κριθεί στις εκλογές τον προσεχή Οκτώβριο είναι το αν θα συνεχιστεί η ομαλή πορεία της χώρας μετά την έξοδο από τα μνημόνια με την ολοκλήρωση κυβερνητικών πρωτοβουλιών που βρίσκονται σε εξέλιξη για μια σειρά μέτρων κοινωνικού χαρακτήρα που στόχο έχουν την οικοδόμηση ενός κοινωνικού κράτους πρόνοιας

Τέτοιες πρωτοβουλίες που θα αποτυπωθούν σε νομοσχέδια που θα πάνε στην βουλή το επόμενο διάστημα είναι, μεταξύ άλλων:

-Η αύξηση του κατώτατου μισθού και η κατάργηση του υποκατώτατου μισθού.

– Η ρύθμιση των 120 δόσεων ώστε να ανακουφιστούν χιλιάδες ελεύθεροι επαγγελματίες και να δοθεί νέα ώθηση στην οικονομία.

– Ο νόμος για την προστασία της πρώτης κατοικίας, αλλά και η στήριξη της στεγαστικής πολιτικής. Με την επιδότηση των δόσεων των δανειοληπτών για δάνεια πρώτης κατοικίας αλλά και την επιδότηση ενοικίου.

Σημαντικό ρόλο στις πολιτικές  εξελίξεις το προσεχές χρονικό διάστημα θα παίξουν οι αυτοδιοικητικές εκλογές μετά την μεγάλη θεσμική τομή με την μεταρρύθμιση των αυτοδιοικητικών πραγμάτων που είναι γνωστή με το όνομα «Κλεισθένης 1».

Τα παραπάνω ζητήματα θα αποτελέσουν κεντρικούς άξονες της ομιλίας του συντρόφου Πάνου Σκουρλέτη.

Καλούμε όλους του δημοκρατικούς και προοδευτικούς πολίτες να πάρουν μέρος στην εκδήλωση για να ενημερωθούν με τον πληρέστερο δυνατό τρόπο, να συζητήσουν με τον γραμματέα του κόμματος και να εκφράσουν και με αυτό τον τρόπο την στήριξή τους στον αγώνα του ΣΥΡΙΖΑ  για να  αλλάξει  σελίδα η χώρα»

 

 

 

 

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ