Γιορτάστηκε σήμερα η 73η επέτειος απελευθέρωσης του Βόλου 

Επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο Μνημείο της Εθνικής Αντίστασης στην πλατεία Ρήγα Φεραίου στο πλαίσιο του εορτασμού της απελευθέρωσης της πόλης του Βόλου.

Τη δύναμη του ελληνικού λαού να πετύχει τα πάντα και να διαμορφώσει ένα καλύτερο μέλλον, επισήμανε ο Ανώτερος Διοικητής Φρουράς, Διοικητής της 32η Ταξιαρχίας Πεζοναυτών Ταξίαρχος Ευάγγελος Παπαδόπουλος. Ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Γ. Καλτσογιάννης τόνισε ότι οι Έλληνες σήμερα απολαμβάνουν τα αγαθά της ελευθερίας και της δημοκρατίας, αρχές κι αξίες πανανθρώπινες που γι αυτές θυσιάστηκαν οι πρόγονοί μας.

Ο βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ Μ. Μπαλλής, τόνισε ότι “το μήνυμα της σημερινής ημέρας είναι επίκαιρο όσο ποτέ, καθώς η Ελλάδα δίνει τη μάχη για την επανάκτηση της κυριαρχίας της, της ανεξαρτησίας της και της αποκατάστασης της δημοκρατίας και των θεσμών».

Τέλος, η πρώην Υφυπουργός Μαρίνα Χρυσοβελώνη, επισήμανε ότι οι σημερινοί Έλληνες ακολουθώντας το φωτεινό παράδειγμα εκείνων που θυσιάστηκαν, “οφείλουμε να μην επιτρέψουμε σε κανέναν να θέσει υπό αμφισβήτηση τα εθνική κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας μας και να μην επιτρέψουμε σε κανέναν να θέσει υπό αμφισβήτηση της ελευθερία της πατρίδας μας».

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ

Prev Εγκρίθηκε πρόγραμμα για τη λίμνη Κάρλα από το Πράσινο Ταμείο
Next Νεκρός εντοπίστηκε ο 60χρονος που αγνοούνταν στο Χόρτο