Γραφείο Υποστήριξης Μηχανικού στην Καρδίτσα

Το Γραφείο Υποστήριξης Μηχανικού, η νέα δομή στήριξης των μηχανικών της Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας, λειτούργησε για πρώτη φορά στην Καρδίτσα την περασμένη Τετάρτη. Τα στελέχη της δομής, με επικεφαλής τον πρόεδρο του ΤΕΕ Κεντρικής & Δυτικής Θεσσαλίας Νίκο Παπαγεωργίου, βρέθηκαν στα γραφεία της Ν.Ε. Καρδίτσας, παρουσία του προέδρου και των μελών της Νομαρχιακής. Σκοπός της λειτουργίας του γραφείου είναι να παρέχει δωρεάν Υπηρεσίες νομοτεχνικής, φοροτεχνικής, τεχνικής υποστήριξης και στα πλαίσια αυτά ο πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής Χρήστος Σταμούλης έθεσε προς επεξεργασία στα στελέχη της δομής τα γενικά προβλήματα που απασχολούν τους μηχανικούς του Νομού.

Τα στελέχη του γραφείου θα βρίσκονται στα γραφεία της Ν.Ε. Καρδίτσας την πρώτη Τετάρτη κάθε μήνα από ώρα 12:00 έως 15:00, όπου θα δέχονται τα ερωτήματα και θα συζητούν με τους μηχανικούς.

Επίσης, τα ερωτήματα μπορούν να υποβάλλονται τηλεφωνικά στο γραφείο υποστήριξης τις παρακάτω ημέρες και ώρες :

Υπηρεσία Νομικής Υποστήριξης: Κάθε Πέμπτη 12:00-15:00

Υπηρεσία Φοροτεχνικής Υποστήριξης: Κάθε Τρίτη 12:00-15:00

Υπηρεσία Τεχνικής Υποστήριξης: Κάθε Δευτέρα 12:00-15:00

στα τηλέφωνα του ΤΕΕ-ΚΔΘ 2410.535.615 & 2410.257.866 ή ηλεκτρονικά, συμπληρώνοντας την αντίστοιχη φόρμα υποβολής ερωτήματος ( επισυνάπτεται στο τέλος του άρθρου) και στέλνοντας το αίτημά τους στο email: [email protected] .

ΠΗΓΗ