Δήμος Βόλου: Εργασίες Ηλεκτροφωτισμού και Φωτεινής Σηματοδότησης

Το Τμήμα Ηλεκτροφωτισμού της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Βόλου καθημερινά προβαίνει σε αποκαταστάσεις ζημιών που σημειώνονται στα ηλεκτρολογικά δίκτυα του Δήμου και μάλιστα και εκτός ωραρίου, προκειμένου να αντιμετωπιστούν επείγουσες και πιεστικές ανάγκες.

Τέτοιου είδους αποκαταστάσεις είναι και οι επισκευές που έγιναν τις τελευταίες δύο εβδομάδες σε υπόγεια δίκτυα όπου διαπιστώθηκε βλάβη, στην οδό Καραμπατζάκη, στο πάρκο της Δορυλαίου,  στην οδό Ανθ. Γαζή, στην οδό 2ας Νοεμβρίου & Δημητριάδος, στο Κουφόβουνο, όπως επίσης και στο πάρκο Αναύρου όπου εκτός των άλλων έγινε και ρευματοδότηση και σύνδεση φωτιστικών. Αντικαταστάθηκαν λάμπες και επισκευάστηκαν ζημιές στις Ενότητες Αρτέμιδας και Αγριάς καθώς και στο παραλιακό μέτωπο της Νέας Αγχιάλου.

Παράλληλα το συνεργείο της Φωτεινής Σηματοδότησης τις τελευταίες δύο εβδομάδες προχώρησε σε επισκευές των κόμβων Ορμινίου – Θερμοπυλών , Μαιάνδρου – Λ. Ειρήνης, επιδιόρθωση του βραχυκυκλώματος που προέκυψε από την βροχόπτωση  στην κόμβο Μελισσατίκων, καθώς και σε αντικατάσταση λαμπών και τροφοδοτικών σε φωτεινούς σηματοδότες.

Καθημερινά και τα δύο αυτά Τμήματα της Τεχνικής Υπηρεσίας ανταποκρίνονται στις αυξημένες ανάγκες που υπάρχουν.

Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Θανάσης Σταυρίδης, τόνισε ότι αυτή  η λειτουργία των συνεργείων εκτός ωραρίου είναι σημαντική για το Δήμο, γιατί είναι προφανές ότι οι ζημίες δεν μπορούν όλες να επισκευαστούν άμεσα. Ιδιαίτερα στον τομέα της ηλεκτροδότησης οι ζημιές είναι πολλές και έκτακτες. Τα συνεργεία μας καταβάλλουν προσπάθεια και τις περισσότερες φορές επιλύουν άμεσα τα ζητήματα που προκύπτουν.

ΠΗΓΗ

Prev Υπουργείο Περιβάλλοντος: Ναι στην καύση RDF από την ΑΓΕΤ υπό αυστηρές προϋποθέσεις
Next Φοιτητές του Π.Θ. μιλούν για το ρατσισμό στην ΕΡΤ Βόλου