Δήμος Βόλου: Ζητά τη διαχείριση του Χιονοδρομικού και επιτίθεται στον περιφερειάρχη

Μια ακόμη επίθεση εναντίον του περιφερειάρχη Θεσσαλίας, εξαπέλυσε σήμερα, ο Δήμος Βόλου, με αφορμή το γεγονός ότι δεν λειτούργησε το Χιονοδρομικό, το οποίο ευθέως ζητά, να περάσει στη διαχείρισή του.

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωσή του επισημαίνει τα εξής:

«Νέο φιάσκο για το προσωπικό μαγαζί του Νομάρχη Λάρισας στο Πήλιο, το Χιονοδρομικό κέντρο, που σήμερα Σάββατο, με εξαιρετικές καιρικές συνθήκες παρέμεινε κλειστό, προς μεγάλη απογοήτευση εκατοντάδων συμπολιτών και επισκεπτών, οι οποίοι μετέβησαν εκεί για να απολαύσουν το αγαπημένο τους σπορ.
Η ζημία για την περιοχή και τους επιχειρηματίες είναι πρόδηλη και η τοπική κοινωνία απαιτεί πειστικές εξηγήσεις. Εκτός κι αν η Χιονάτη και οι άλλοι εδώ υπάλληλοι του, έπαθαν υπερκόπωση καταμετρώντας τις εισπράξεις του προηγούμενου διαστήματος.
Η πλάκα, ωστόσο, πρέπει να τελειώνει, αφού αφορά την τοπική μας οικονομία και την προοπτική της περιοχής μας και όχι τα καπρίτσια του κάθε Αγοραστού. Καλούμε και πάλι τον Νομάρχη Λάρισας να εγκαταλείψει τα παιδικά πείσματα, να δείξει επιτέλους σοβαρότητα και υπευθυνότητα και να παραχωρήσει το Χιονοδρομικό Κέντρο στο Δήμο Βόλου, που και τη δυνατότητα και τη βούληση έχει να το αναπτύξει και να το λειτουργήσει προς όφελος της πόλης και των πολιτών.
Ανακοινώσεις του τύπου «το χιονοδρομικό είναι κλειστό» δεν γίνονται ανεκτές και σύντομα ο Δήμος θα ανοίξει το φάκελο, οπότε και οι εδώ υποτακτικοί του θα κληθούν να αποφασίσουν αν θα παραμείνουν μαριονέτες στο πλευρό του νομάρχη Λάρισας ή θα Οσυνταχθούν με τα συμφέροντα της πόλης τους.
Σε τελευταία ανάλυση αν ο Αγοραστός θέλει να κλείσει ένα μαγαζί ας κλείσει την Περιφέρεια».

ΠΗΓΗ

Prev Το ντοκιμαντέρ «Aenigma est» του Δ. Μαυρίκιου στο μουσείο Τσαλαπάτα
Next Καρδίτσα: Ευρεία σύσκεψη για τα προβλήματα υδροδότησης