Δήμος Βόλου: Ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση τουριστικών πληροφοριακών πινακίδων

Ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση τουριστικών πληροφοριακών πινακίδων στην πόλη από το Δήμο Βόλου.

Συγκεκριμένα,  έχουν τοποθετηθεί  εννέα πίνακες με χάρτες τουριστικής πληροφόρησης στα κάτωθι σημεία:  στο  Κέντρο Τουριστικής Πληροφόρησης (Παλαιά), στο παραλιακό μέτωπο στο ύψος των ψαράδικων – Τελωνίου,  στο πάρκο του Αναύρου κοντά στο Αρχαιολογικό Μουσείο,  στην ακτή Αναύρου,  στην οδό Φερών απέναντι από το Μουσείο της Πόλης, σε δύο σημεία της παραλίας (κοντά στην Αργώ και το δεύτερο στο κτίριο Παπαστράτου),  στην πλατεία Πανεπιστημίου και  στην είσοδο του ΟΣΕ.

Η τοποθέτηση των χαρτών στοχεύει στην καλύτερη τουριστική πληροφόρηση των τουριστών, στην βελτίωση της γνωριμίας τους με την πόλη και την περιοχή και στην ανάδειξη των σημείων ενδιαφέροντος. Στους χάρτες εμφανίζονται τα κύρια αξιοθέατα της πόλης  με σύντομες περιγραφές ενώ παράλληλα καταγράφονται τα χωριά του Πηλίου που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από τον Βόλο.

Τα σημεία τοποθέτησης στο Κέντρο τουριστικής πληροφόρησης απέναντι από το ΚΤΕΛ Μαγνησίας και στον ΟΣΕ, έχουν καθοριστεί με σκοπό να υποστηρίζουν τους επισκέπτες κατά την άφιξή  τους στην περιοχή. Τα υπόλοιπα σημεία έχουν προσδιοριστεί ώστε να βρίσκονται στη διαδρομή που κινούνται οι επισκέπτες κρουαζιέρας αλλά και το σύνολο των επισκεπτών της πόλης.

ΠΗΓΗ