Δημοτική αρχή Βόλου κατά Κ. Πουλάκη

Για «σκόπιμη και αντιδημοκρατική απόπειρα να αμφισβητήσει την πολιτική και κοινωνική νομιμοποίηση της δημοτικής αρχής» κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η ομάδα πλειοψηφίας του Δήμου Βόλου με σημερινή της ανακοίνωση, καταγγέλλοντας τον Γ.Γ. του υπουργείου Εσωτερικών Κ. Πουλάκη. Αφορμή το χθεσινό επεισόδιο κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσίασης του νέου νομοσχεδίου για τον Καλλικράτη στο δημαρχείο του Βόλου, όταν ο ασκών χρέη δημάρχου Θ. Θεοδώρου «θίχτηκε» επειδή ο κ. Πουλάκης τον αποκάλεσε «δήμαρχο» και αποχώρησε από την εκδήλωση. Στην ίδια ανακοίνωση αποκαλούν τον κ. Πουλάκη «πρώτο τυχόντα κομματικό παράγοντα» και διευκρινίζουν για πολλοστή φορά ότι δήμαρχος της πόλης είναι ο Αχ. Μπέος

Η ανακοίνωση
«Με αφορμή τη νέα απόπειρα αμφισβήτησης της νόμιμης και απόλυτα δημοκρατικά εκλεγμένης Δημοτικής Αρχής του Βόλου, από τον γενικό γραμματέα του υπ. Εσωτερικών, Κώστα Πουλάκη, οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε, για μια ακόμη φορά, ότι η δημοτική μας παράταξη, που αποτελεί και πλειοψηφούσα παράταξη του Δημοτικού Συμβουλίου, συνεχίζει να λειτουργεί υπό την ηγεσία του Δημάρχου μας, Αχιλλέα Μπέου και έτσι απαρέγκλιτα θα πορευτεί μέχρι και τις εκλογές του 2019.
Είναι προφανές ότι πρωτίστως η βούληση των πολιτών, αλλά και η δική μας αποφασιστικότητα, δεν προσαρμόζονται στις επιθυμίες του οιουδήποτε εξουσιαστή, πολλώ δε μάλλον όταν αυτός είναι κομματικά διορισμένος, και μπορούν να αμφισβητηθούν με το μόνο νόμιμο και δημοκρατικό τρόπο που γνωρίζουμε, αυτόν των εκλογών.
Ενημερώνουμε όσους σκέπτονται με την λογική Πουλάκη ότι η παράταξή μας ενωμένη, χωρίς παλινωδίες, και ανεπηρέαστη από ίντριγκες και μικροπολιτικά τερτίπια, προχωρεί στην υλοποίηση του έργου της και θα κριθεί από τους πολίτες και μόνο και όχι από τον πρώτο τυχόντα κομματικό παράγοντα, που ξεκομμένος από την πραγματικότητα ονειρεύεται την οικοδόμηση ενός κομματικού κράτους για να στεγάσει και να πραγματώσει τις ποικίλες φιλοδοξίες του».

ΠΗΓΗ

Prev Αθώες Στάχτου και Καρυδάκη στην υπόθεση με το δήμαρχο Αλμυρού
Next Νέες καταγγελίες κατά υπαλλήλων προανήγγειλε ο δήμαρχος Αλμυρού