Διάψευση Λημνιού για βιαιπραγία σε βάρος υπαλλήλου του δήμου

Διαψεύδει ο Στέλιος Λημνιός μέλος της Περιβαλλοντικής Πρωτοβουλίας Μαγνησίας ότι βιαιοπράγησε σε βάρος υπαλλήλου της Διεύθυνση Υπηρεσίας Πρασίνου με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο, κατά τη διάρκεια της χθεσινής κινητοποίησης κατοίκων αλλά και δημοτικών συμβούλων για να σταματήσει το έργο κοπής των δένδρων στην οδό Καραμπατζάκη.

Την καταγγελία σε βάρος του κ. Λημνιού έκανε με ανακοίνωσή της η δημοτική αρχή Βόλου. Στην ανακοίνωση αναφέρει ότι ο υπάλληλος διακομίστηκε στο Νοσοκομείο και καταγγέλλει τις αστυνομικές αρχές που δεν παρενέβησαν αν και ειδοποιήθηκαν και τις ζητά να επιτελέσουν το καθήκον τους.
Ο κ. Λημνιός σε δηλώσεις του στην ΕΡΑ Βόλου διαψεύδει ότι συνέβη το συγκεκριμένο περιστατικό και επισημαίνει ότι η δημοτική αρχή με τον τρόπο αυτό στόχο έχει να τρομοκρατήσει τους πολίτες για να μην αντιδρούν στις αποφάσεις της για την εκτέλεση του συγκεκριμένου έργου. Μάλιστα ανέφερε ότι ο συγκεκριμένος υπάλληλος είναι πιθανό να τραυματίστηκε από κορμό δένδρου που μετέφερε.

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ