Δυναμικά στην αγορά της Ιταλίας ο Δήμος Σκιάθου

Ο Δήμος Σκιάθου συμμετείχε με απόλυτη επιτυχία στη διεθνή τουριστική έκθεση TTG 2017, που πραγματοποιήθηκε στο Ρίμινι Ιταλίας από τις 12/10 έως και τις 14/10.

Το νησί της Σκιάθου εκπροσώπησαν ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Πρεβεζάνος και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Δημήτρης Γιολδάσης συνοδευόμενοι από τουριστικούς πράκτορες και επιχειρηματίες του νησιού όπως ο κ. Στερεόπουλος και ο κ. Λιγνός.


Ο Δήμαρχος Σκιάθου κ. Δημήτρης Πρεβεζάνος πραγματοποίησε σημαντικές συναντήσεις τόσο με τους διευθύνοντες συμβούλους των αεροπορικών εταιρειών Blue Panorama, Volotea, Meridiana, όσο και με τους μεγαλύτερους ιταλούς tour operators. Στις συναντήσεις αυτές, ο Δήμαρχος αποκόμισε τα θετικότερα σχόλια για το νησί της Σκιάθου και ειδικότερα η «Volotea» του ανακοίνωσε ότι για την τουριστική περίοδο του 2018, οι πτήσεις της εταιρείας προς Σκιάθο θα ξεκινήσουν για πρώτη φορά από τις 25 Μαΐου. Οι πρώτες αυτές πτήσεις θα πραγματοποιηθούν από Βενετία και Νάπολη, ενώ από τα μέσα Ιουνίου θα ξεκινήσουν οι πτήσεις από Τορίνο και Μπάρι.

Επίσης, πραγματοποιήθηκαν επαφές με τηλεοπτικά κανάλια και εκδοτικούς οίκους με τον Δημάρχο να παραθέτει συνέντευξη στη «Travel Quodiatiano», τη μεγαλύτερη εφημερίδα του τουριστικού κλάδου της Ιταλίας αλλά και με μεγάλη απήχηση στο ιταλόφωνο κοινό της Ελβετίας.


Ο Δήμος Σκιάθου θα συνεχίσει τις δράσεις προβολής στην αγορά της Ιταλίας και συγκεκριμένα στις πόλεις, που συνδέονται αεροπορικά με απευθείας πτήσεις προς τη Σκιάθο, με συμμετοχή σε διεθνείς τουριστικές εκθέσεις, όπως αυτή της «BIT» του Μιλάνου, με διοργανώσεις ειδικών «work shop» αλλά και με διαφημιστικές καταχωρήσεις σε γνωστά περιοδικά και εφημερίδες των έντυπων και ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης της Ιταλίας.

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ

Prev Καρδίτσα: Συνέδριο για Φυτά και Βότανα
Next Επιτρέπεται για πόση το νερό των Σταγιατών