Δυναμική συμμετοχή του Εργατικού Κέντρου Βόλου στο συλλαλητήριο της ΔΕΘ

Σε επικύρωση της απόφασης για δυναμική συμμετοχή του Ε.Κ. Βόλου στο πανεργατικό συλλαλητήριο του ερχόμενου Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη (ώρα 18.00, στο Άγαλμα Ελευθερίου Βενιζέλου), με βασικό αίτημα την άμεση λήψη από την Κυβέρνηση μέτρων συνολικής αποκατάστασης της εργατικής προστασίας, η οποία ισοπεδώθηκε από τα μνημόνια, προχώρησε στη χθεσινοβραδινή της συνεδρίαση η Ολομέλεια του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Βόλου.

Το διεκδικητικό πλαίσιο του ΕΚΒ δομείται στη βάση και της πολύ κρίσιμης επιστολής που απέστειλε στον πρωθυπουργό η ΓΣΕΕ, αξιώνοντας να εφαρμόσει άμεσα η Κυβέρνηση την πρόσφατη απόφαση του Συμβουλίου της Ευρώπης (που εκδόθηκε ύστερα από την προσφυγή της Συνομοσπονδίας), με την οποία και διαπιστώνεται για μία ακόμα φορά σωρεία παραβιάσεων εργατικών δικαιωμάτων, ενώ καλείται η Ελληνική Κυβέρνηση να άρει τους μνημονιακούς Νόμους και να αποκαταστήσει τα πράγματα.

Η αναχώρηση του λεωφορείου, για όσους επιθυμούν να μεταβούν στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης θα γίνει στις 14:30, από το Δημαρχείο του Βόλου.
Για συμμετοχές, οι εργαζόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Γραμματεία του ΕΚΒ, μέχρι το απόγευμα (20:00) της Παρασκευής.

ΠΗΓΗ

Prev Βόλος: Σε μηνύσεις προχωρά η Σύγκλητος
Next Μεθαύριο το πρόγραμμα, «Ο κόσμος των δεινοσαύρων»