Εγκαίνια του βοηθητικού γηπέδου του ΕΑΚ Βόλου

Παρουσία πλήθους κόσμου και πολλών παιδιών από ακαδημίες της ΕΠΣ Θεσσαλίας, πραγματοποιήθηκαν σήμερα τα εγκαίνια του βοηθητικού γηπέδου του ΕΑΚ Βόλου, που θα εξυπηρετεί τις ανάγκες των αθλητικών σωματείων.

Το νέο γήπεδο (βοηθητικό ΕΑΚ) διαθέτει πλέον έναν πλαστικό χλοοτάπητα 7.000 τ.μ. τελευταίας γενιάς, ενώ πραγματοποιήθηκαν ακόμη έργα εξωραϊσμού και συγκεκριμένα τοποθετήθηκαν 1.080 πλαστικά καθίσματα σε όλο το μήκος της κερκίδας, καινούργια goalpost που πληρούν τις απαιτούμενες προδιαγραφές ασφάλειας, καινούργιοι πάγκοι αναπληρωματικών και διαιτητών ενώ έγινε πλήρης διαμόρφωση του περιβάλλοντα χώρου. Πρόκειται για ένα έργο το οποίο κατασκευάστηκε από ίδιους πόρους του δήμου Βόλου.

Το νέο γήπεδο, σε συνδυασμό με την ολοκλήρωση των εργασιών στα γήπεδα Νεάπολης και Πορταριάς και την έναρξη των εργασιών στα γήπεδα Διμηνίου και στο Βασδέκειο, θα δώσει οριστική λύση στο μείζον γηπεδικό πρόβλημα που ταλανίζει τόσα χρόνια το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της περιοχής.

Ειδικότερα σε ότι αφορά το Βασδέκειο οι εργασίες ανακατασκευής ξεκινούν το Νοέμβριο και θα έχουν ολοκληρωθεί έως και τον Μάιο με την τοποθέτηση νέου υπερσύγχρονου πλαστικού χλοοτάπητα και την κατασκευή γηπέδου μπάσκετ.

 

Με την ολοκλήρωση του αγιασμού που τέλεσε ο πατέρας Γεώργιος από τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου ξεκίνησε ένα μικρό τουρνουά μεταξύ των ομάδων που παραβρέθηκαν στα εγκαίνια του νέου γηπέδου.

ΠΗΓΗ

Prev Τον Οκτώβριο τοΖ’ Διεθνές Συνέδριο "Φεραί-Βελεστίνο-Ρήγας"
Next Ζαγορά: Προτεραιότητα η ανάπτυξη του Αλιευτικού καταφυγίου Χορευτού και του λιμένα στον Αϊ - Γιάννη