Εγκρίθηκε έκτακτη χρηματοδότηση για αποκατάσταση ζημιών στον Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου

Άμεση ήταν η ανταπόκριση του Υπουργείου Εσωτερικών στο υπόμνημα του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου για έκτακτη χρηματοδότηση του Δήμου προκειμένου να αντιμετωπιστούν ζημιές που προκάλεσαν τα έντονα καιρικά φαινόμενα κυρίως σε δίκτυα υποδομών.

unnamed

Ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου κ. Κων. Πουλάκης ενημέρωσε τον Δήμαρχο κ. Παν. Κουτσάφτη για την έγκριση οικονομικής ενίσχυσης του Δήμου ώστε σε πρώτο χρόνο να αποκατασταθούν οδικά δίκτυα καθώς και δίκτυα ύδρευσης και άρδευσης.
Από την πλευρά του ο Δήμαρχος, ο οποίος είχε ενημερώσει για την επείγουσα ανάγκη συνδρομής τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Π. Σκουρλέτη, την Υφυπουργό Οικονομικών κα Κατερίνα Παπανάτσιου και τους βουλευτές του νομού, ευχαρίστησε τον κ. Πουλάκη για την κατανόηση του προβλήματος και τη συμπαράσταση στο δύσκολο έργο της Δημοτικής Αρχής.

 

Ορκωμοσία νέου Δημοτικού Συμβούλου
Από τον Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου γίνεται γνωστό ότι ο Δήμαρχος κ. Παν. Κουτσάφτης έκανε αποδεκτή την παραίτηση του κ. Απ. Τσελεπή από το Δημοτικό Συμβούλιο και τη θέση του παραιτηθέντος, θα καταλάβει ο πρώτος επιλαχών του συνδυασμού κ. Δημ. Λεβέντης ο οποίος θα ορκιστεί Δημοτικός Σύμβουλος την προσεχή εβδομάδα.

ΠΗΓΗ