Εθελοντική αιμοδοσία στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας

Μεγάλη είναι η συμμετοχή των αστυνομικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας στην εθελοντική αιμοδοσία που οργανώθηκε σήμερα, στη μνήμη του αρχιφύλακα της ΟΠΚΕ Γιώργου Καραπαναγιώτη, που έχασε τη ζωή του εν ώρα υπηρεσίας σε τροχαίο δυστύχημα, τον Ιούλιο του 2015.

Από τις 9 το πρωί ως τις 2 το μεσημέρι η κινητή μονάδα αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Βόλου βρίσκεται στον προαύλιο χώρο του Αστυνομικού Μεγάρου και το αίμα που θα συγκεντρωθεί θα εμπλουτίσει την τράπεζα αίματος που έχει δημιουργήσει η Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας. Η τράπεζα αίματος έχει σκοπό την εξυπηρέτηση των αναγκών των 480 αστυνομικών που υπηρετούν στη Δ.Α. Μαγνησίας και των οικογενειών τους.

Σύμφωνα με τον αστυνομικό διευθυντή Μαγνησίας, ταξίαρχο Γιάννη Τόλια, την εκδήλωση συνδιοργάνωσαν η Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Μαγνησίας, το παράρτημα Μαγνησίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών και την Ένωση Αξιωματικών ΕΛΑΣ περιφέρειας Θεσσαλίας.

Όπως ανέφεραν στελέχη της κινητής μονάδας αιμοδοσίας, χάρη στις συνεχείς αιμοδοσίες που διοργανώνονται και στην ανταπόκριση που υπάρχει, η Μαγνησία έχει καταφέρει να είναι αυτάρκης σε αίμα, ειδικά την καλοκαιρινή περίοδο που οι ανάγκες είναι αυξημένες.

 

ΠΗΓΗ

Prev Σκιάθος: Προσπάθησε να κλέψει κρέας από σούπερ μάρκετ
Next Καρδίτσα: Κλειστά τα εμπορικά καταστήματα κάθε Σάββατο από 15/7 έως 12/8