Ειδική συνεδρίαση για το λιμάνι του Βόλου τον Οκτώβριο

Συνάντηση με τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ είχε χτες το βράδυ ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής.
Στη συζήτηση που ακολούθησε, ο υπουργός, μετά από σύντομη αναφορά στους κεντρικούς στόχους της κυβέρνησης (για την έξοδο από τα μνημόνια, την στήριξη των οικονομικά ασθενέστερων και των μεσαίων στρωμάτων, την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας, την αποτελεσματικότερη ενασχόληση και επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας), μίλησε για τον κεντρικό ρόλο που μπορεί να παίξει το λιμάνι του Βόλου σε ζητήματα ανάπτυξης και ενίσχυσης της τουριστικής κίνησης της πόλης.

Τις απόψεις τους για αυτό το ζήτημα, αλλά και για γενικότερα πολιτικά θέματα ανέπτυξαν με παρεμβάσεις τους τα μέλη της Ν.Ε. Χαρακτηριστικά αναφέρθηκε πως, ενόψει του αναπτυξιακού συνέδριου για τη Θεσσαλία το οποίο θα διεξαχθεί από φορείς της κυβέρνησης και των τοπικών κοινωνιών στις αρχές Οκτωβρίου, η θεματική επιτροπή της ΝΕ που ασχολείται με την προετοιμασία του, έχει προγραμματίσει ειδική συνεδρίαση για θέματα που σχετίζονται με το λιμάνι του Βόλου και την συμβολή του στην ανάπτυξη της πόλης.

 

ΠΗΓΗ