Εκδήλωση για τη γιορτή της μητέρας στο ΤΕΕ Μαγνησίας

Το Σωματείο «Φίλοι Αθανασάκειου Αρχαιολογικού Μουσείου Βόλου και Αρχαιολογικών Χώρων Μαγνησίας & Β. Σποράδων», η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Π.Ε. Μαγνησίας & Σποράδων, οι Διευθύνσεις Εκπαίδευσης Νομού Μαγνησίας και η Ένωση Γονέων Βόλου, συνδιοργανώνουν τη Γιορτή της Μητέρας, που θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο του Τεχνικού Επιμελητηρίου Μαγνησίας στις 14 Μαΐου 2017.

Σύμφωνα με δηλώσεις της Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Σποράδων κ. Κολυνδρίνη «Η γιορτή της μητέρας έχει καθιερωθεί πριν από ένα περίπου αιώνα και είναι αφιερωμένη φυσικά σε όλες τις μητέρες, στη μητρότητα, στους μητρικούς δεσμούς και στην επιρροή των μητέρων στην κοινωνία συνολικά. Επίσης η γιορτή της μητέρας θεωρείται μια ευκαιρία εκδήλωσης ειλικρινούς αγάπης και εκτίμησης που τρέφουμε προς το πρόσωπο που μας έφερε στη ζωή».

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης έχει ως εξής:
Χαιρετισμοί.
Ομιλία με θέμα την παρουσία της μητέρας στην Λογοτεχνία από την φιλόλογο του 3ου Γυμνασίου Βόλου κα Σοφία Κανταράκη.
Προβολή –Η μητέρα στην Νεοελληνική Ζωγραφική.
Απαγγελίες ποιημάτων για την μητέρα από την Κική Δανιηλίδου υπεύθυνη σχολικών δραστηριοτήτων Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.
Οι χορωδίες του 13ου του 27ου Δημοτικού Σχολείου Βόλου και του Σχολείου της Άλλης Μεριάς , θα τιμήσουν τη μητέρα με τραγούδια και ποιήματα.
Με την συνεργασία της Ένωση Γονέων θα τιμηθούν συμβολικά και στο πρόσωπο τους τιμούνται όλες οι μητέρες, της προσφοράς, μητέρα επιστήμονας, μητέρα εκπαιδευτικός, μητέρα πρόσφυγας, ανύπαντρη μητέρα κλπ.

ΠΗΓΗ

Prev Βόλος: Επιχείρησε να "πετάξει" για Ολλανδία με πλαστό διαβατήριο
Next Μ. Μπαλλής: Οι γονείς θα επιλέγουν τον παιδικό σταθμό