Ελεύθεροι μέχρι τη δίκη για το παράνομο στοίχημα

Ελεύθεροι αφέθηκαν με την επιβολή όμως περιοριστικών όρων,μετά την απολογία τους στον ανακριτή, ο 34χρονος υπεύθυνος καφετέριας και ένας 50χρονος παίκτης που κατηγορούνται για παράβαση του νόμου περί παιγνίων. Η ηλικιωμένη ιδιοκτήτρια και ο 55χρονος γιός της, δεν εντοπίστηκαν στα όρια του αυτοφώρου.

Υπενθυμίζεται ότι σε έλεγχο που έκαναν αστυνομικοί στην καφετέρια της ηλικιωμένης, διαπιστώθηκε ότι ο 34χρονος, ως προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος μαζί με τον 55χρονο γιο της ιδιοκτήτριας, διενεργούσαν σύμφωνα με την Αστυνομία, στοίχημα σχετικά με την εξέλιξη και την τελική έκβαση ποδοσφαιρικών αγώνων, παρέχοντας αποδόσεις αλλοδαπής εταιρίας στοιχήματος, οι οποίες είναι υψηλότερες από αυτές του νομίμου δελτίου στοιχήματος του Ο.Π.Α.Π., υποκαθιστώντας με τον τρόπο αυτό τα νομίμως λειτουργούντα πρακτορεία του.

Οι αστυνομικοί κατάσχεσαν ποσό πέντε ευρώ που είχε δώσει ο 50χρονος παίκτης για να μετέχει στο στοίχημα όπως επίσης και έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή 19 χειρόγραφα σημειώματα, όπου φαίνονται χρηματικά ποσά, κωδικοί των αγώνων και ονόματα παικτών, καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο.

ΠΗΓΗ

Prev Μαζικό συλλαλητήριο Ολυμπιακού και Νίκης ενάντια στο Ν.Π.Σ. Βόλος
Next Βόλος: Συνελήφθησαν Αλβανοί για διακίνηση ναρκωτικών