Ελ. Κουντουρά: Νέες προοπτικές για αεροδρόμιο και κρουαζιέρα

Σταθερά ανοδική είναι η ανάπτυξη του τουρισμού της Μαγνησίας τα δύο τελευταία χρόνια, τόνισε από τον Βόλο, η υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά, κατά τη διάρκεια σύσκεψης που είχε χθες, με την Ένωση Ξενοδόχων και άλλους εκπροσώπους φορέων. Με τη συνεργασία όλων, όπως επισήμανε, θα συνεχιστούν στοχευμένα οι δράσεις για την δυναμική προώθηση και προβολή του τουριστικού προϊόντος της Μαγνησίας, με στόχο τον τουρισμό 365 ημέρες το χρόνο.

Η υπουργός προανήγγειλε ακόμη, νέες αεροπορικές συνδέσεις για το αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου, ενώ οι φορείς από την πλευρά τους, έθεσαν το σύνολο των αναπτυξιακών προτάσεων για το αεροδρόμιο Ν. Αγχιάλου και την ανάπτυξη των εναλλακτικών μορφών τουρισμού στη βάση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της Μαγνησίας, ζητώντας από την κ. Κουντουρά να μεταφέρει στους συναρμόδιους υπουργούς, τα αιτήματα και τις προτάσεις τους.

Στην σύσκεψη, που έγινε στο ξενοδοχείο Vallis στην Αγριά, συμμετείχαν – μεταξύ άλλων – ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας κ. Γ. Ζαφείρης και τα μέλη του Προεδρείου κα Χριστίνα Χρυσοστομίδη, Γ. Κοντορίζος, κ. Β.Καραουλάνης, Γ.Μποτσιβάλης, η εκπρόσωπος της Ένωσης Ξενοδόχων Σκοπέλου κ. Μαρία Διαμαντή, η εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας κ. Θέκλα Καμμένου, ο Αντιπρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας, κ. Κ. Λεβέντης, ο κ. Θρ. Σταυριδόπουλος, Πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένος Βόλου, ο κ. Στ. Φαφούτης, Καθηγητής ΣΕΦAΑ Αθηνών, οι βουλευτές κ. Αλ. Μεϊκόπουλος και Μ. Μπαλής, η περιφερειακή σύμβουλος Μαρίνα Χρυσοβελώνη κ.α

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ