Εμπορικός Σύλλογος Βόλου προς βουλευτές: “Μην ψηφίσετε μέτρα που καταστρέφουν την αγορά”

Ανοιχτή επιστολή για την απελευθέρωση του ανοίγματος των καταστημάτων τις Κυριακές, απευθύνει ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου προς την Υφυπουργό Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου και τους βουλευτές Μαγνησίας, Αλέξανδρο Μεϊκόπουλο, Μάκη Μπαλλή, Χρήστο Μπουκώρο και Κώστα Στεργίου, με την οποία τους καλούν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να μην ψηφίσουν μέτρα που θα συνεχίσουν την καταστροφή της αγοράς.

Αναλυτικά η επιστολή του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου:

» Αξιότιμη κυρία Υφυπουργέ/ Αξιότιμοι κύριοι Βουλευτές,

Μετά από επτά χρόνια μνημονιακών πολιτικών, τα οποία έχουν καταστρέψει την πραγματική οικονομία, στην οποία ανήκουμε εμείς οι έμποροι και έχει φέρει ντόμινο λουκέτων στην πόλη μας, όπως και σε ολόκληρη την Ελλάδα, το χειρότερο είναι ότι αυτό το ντόμινο συνεχίζεται και δυστυχώς θα συνεχιστεί, με τα νέα μέτρα που έχουν αποφασιστεί για μας.
Τις επόμενες ημέρες, θα καλεστείτε να ψηφίσετε, ή όχι, την πλήρη απελευθέρωση της Κυριακής.
Σας καλούμε λοιπόν, να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων, να μην ψηφίσετε τα μέτρα που θα συνεχίσουν τη καταστροφή της αγοράς, και να πάρετε επισήμως θέση, αποδεικνύοντας εμπράκτως, ότι τελικά ενδιαφέρεστε για μας.

Διότι, εάν κάνετε το αντίθετο και τελικά ψηφίσετε αυτό το Νομοσχέδιο, σημαίνει πολύ απλά, ότι δεν σας ενδιαφέρουμε και θέλετε να κλείσουμε οριστικά.
Ήρθε η ώρα να μετρήσουμε κ εμείς ποίοι είναι οι φίλοι μας και ποίοι οι εχθροί μας.

Η απόφαση είναι δική σας.

Εξάλλου, όλοι μας κρινόμαστε.»

ΠΗΓΗ

Prev Πρόγραμμα Προληπτικής Ιατρικής στην Πεζούλα Καρδίτσας
Next Η όπερα του Strauss "Ο ιππότης με το ρόδο" στο Αχίλλειο