Εντυπωσιακή συμμετοχή στην Ποδηλατοβόλτα Μελισσοχωρίου

podil1Δυναμικά έδωσαν το παρών για τέταρτη συνεχή χρονιά οι ποδηλάτες του Μελισσοχωρίου παρέα με τους φίλους τους περνώντας το μήνυμα «Γίνε εθελοντής μη μένεις θεατής» σε μια διαδρομή 10 χιλιομέτρων και έξι χωριών. Ενα μήνυμα που σκοπό έχει να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει κυρίως τη νέα γενιά για την εθελοντική αιμοδοσία.

Η διαδρομή ξεκίνησε στις 9 το πρωί της Κυριακής 25 Ιουνίου με τα μέλη του Ποδηλατικού Ομίλου Καρδίτσας μπροστά ενώ η Αερολέσχη Καρδίτσας «συνόδευε» τους ποδηλάτες με υπερπτήσεις.
Στον τερματισμό στην πλατεία Μελισσοχωρίου τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Σοφάδων κ.Αθανάσιος Σκάρλος και ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΠΣ κ. Ταξιάρχης Ευαγγελογιάννης, ενώ ομιλία έγινε από τον πρόεδρο του ΠΟΚ Μάκη Αρβανίτη. Ο κ. Αρβανίτης αναφέρθηκε με παραστατικό τρόπο στα πλεονεκτήματα του ποδήλατου το οποίο είναι το πλέον σύγχρονο μέσο μεταφοράς για κοντινές αποστάσεις.
Ακολούθησε ενημέρωση από την Πρόεδρο της ΤΚ Μελισσοχωρίου κα Ζωη Βαϊοπούλου με θέμα τον εθελοντισμό τονίζοντας τις ανάγκες της τράπεζας αίματος του χωριού. Παράλληλα μικροί και μεγάλοι ποδηλάτες σερβίρονταν παραδοσιακό πρωινό το οποίο έφτιαξαν γυναίκες του χωριού και μέλη του Μορφωτικού Συλλόγου ενώ άλλοι χωριανοί εθελοντές βοήθησαν στο σερβίρισμα, στη μεταφορά ποδηλάτων και στη μουσική.
Μεγάλη συμβολή στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης είχαν ο Δήμος Σοφάδων, ο Δήμος Καρδίτσας με την παροχή των ποδηλάτων, η Τροχαία Καρδίτσας, το ΑΤ Σοφάδων, η Ομάδα Διάσωσης Καρδίτσας, η αγροτική γιατρός Κωνσταντίνα Σβερώνη, το λογιστικό γραφείο Παπαδημητρίου –Τσανάκα, η εταιρεία «ΣΕΚΕ», η εταιρεία «Θεώνη», η «οικογένεια Γαϊτανίδη», ο φωτογράφος κ. Γιώργος Καραφέρης και ο Πρόεδρος ΤΚ Ανωγείου κ. Νικόλαος Μάγγος.
Ολοι οι συμμετέχοντες ανανέωσαν το ραντεβού τους για την 5η Ποδηλατοβόλτα!

ΠΗΓΗ

Prev ΕΒΟΛ: Η δικαιοσύνη έχει πλέον το λόγο για τις συκοφαντίες
Next Αλμυρός: Είχε στην αυλή του σπιτιού του 16 δενδρύλλια κάνναβης