Εξωθούσε στην πορνεία 29χρονη Βουλγάρα

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου αναζητά έναν άγνωστο άνδρα ο οποίος εξωθούσε στην πορνεία μια 29χρονη από τη Βουλγαρία, μέσω αγγελιών σε ιστοσελίδες γνωριμιών. Η αστυνομία παρακολουθούσε για καιρό την υπόθεση και σήμερα ένας αστυνομικός που παρίστανε τον πελάτη, έκλεισε ραντεβού με την κοπέλα σε κεντρικό ξενοδοχείο του Βόλου. Η γυναίκα συνελήφθη και ομολόγησε την πράξη, ενώ υπέδειξε έναν άνδρα για λογαριασμό που οποίου κατέθετε χρήματα στην τράπεζα.

Οι αστυνομικοί ενημερώθηκαν ότι η γυναίκα ήρθε στο Βόλο για να εκδοθεί. Εντοπίστηκε διαφήμιση σε ένα σάιτ ότι θα βρισκόταν στην πόλη για μερικές ημέρες και αμέσως στήθηκε επιχείρηση και κλείστηκε ραντεβού με τον αστυνομικό – πελάτη. Ο αστυνομικός πλήρωσε με προσημειωμένα χαρτονομίσματα το ποσό των 180 ευρώ. Η κοπέλα τα πήρε και έτσι προσήχθη και οδηγήθηκε στην Ασφάλεια όπου παραδέχθηκε την πράξη της. Ανέφερε ότι δούλευε σε όλη την Ελλάδα και κάθε μήνα πλήρωνε 500 ευρώ σε έναν άνδρα που κανόνιζε τα ραντεβού της και έχει έδρα την Αθήνα.  Από την Αστυνομία συντάχθηκε η έκθεση αρχής για το αδίκημα που θα σταλεί στο Πταισματοδικείο, ενώ στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερη.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η 29χρονη ήταν «μοντέλο», κάτι που δικαιολογεί το υψηλό αντίτιμο που πλήρωναν οι πελάτες για ένα ερωτικό ραντεβού.

 

 

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ