Επίσκεψη Κώστα Αχ. Καραμανλή στο ΤΕΕ Μαγνησίας

Με τη Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΕ Μαγνησίας συναντήθηκε σήμερα στις 10,30 το πρωί, ο Τομεάρχης Μεταφορών & Υποδομών της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Σερρών, κ. Κώστας Αχ. Καραμανλής, όπου και συζήτησε θέματα που αφορούν σημαντικά έργα του νομού.

Ο ίδιος ενημερώθηκε από την πρόεδρο του ΤΕΕ Μαγνησίας κ. Νάνσυ Καπούλα και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Περιφερειακός, για την ηλεκτροκίνηση της σιδηροδρομικής γραμμής Βόλου – Λάρισας, το αεροδρόμιο της Κεντρικής Ελλάδας στη Νέα Αγχίαλο, το φράγμα Παναγιώτικο κ.α

Επίσης, εκτενής συζήτηση έγινε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος και ειδικότερα οι νέοι μηχανικοί, για τη σημαντική κρίση που υπάρχει στην οικοδομή, που επηρεάζει μια σειρά επαγγελμάτων γύρω από αυτή και για την κωλυσιεργία που παρατηρείται στα δημόσια αλλά και ιδιωτικά έργα.

dav

Τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ Μαγνησίας, έθεσαν μια σειρά ζητημάτων, προς τον Τομεάρχη Μεταφορών & Υποδομών της Νέας Δημοκρατίας, ενώ ο ίδιος από την πλευρά του ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για τις πρωτοβουλίες που θα λάβει η Ν.Δ, σε αυτά τα θέματα.

Ο κ. Καραμανλής συνοδευόταν από το βουλευτή Μαγνησίας, κ. Χρήστο Μπουκώρο, τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Μαγνησίας κ. Δήμο Νταόπουλο, τον υπεύθυνο σχεδιασμού της ΝΟΔΕ κ. Πέτρο Μπατζιάκα και τους  περιφερειακούς συμβούλους κ.κ. Γιώργο Καλτσογιάννη και Γρηγόρη. Ιγγλέση.

Από την πλευρά του ΤΕΕ Μαγνησίας παρέστησαν, οι κ.κ. Δημήτρης Ζημέρης, αντιπρόεδρος της Δ.Ε., Μιχάλης Μπαλαρούτσος, Σταυρούλα Μαλαμούλη, Βαγγέλης Τσιρνόβας, μέλη Δ.Ε, Γιώργος Αποστολέρης, Κατερίνα Καλτσογιάννη, Μαργαρίτη Μαργαρίτα και Αθανασία Παναγιωτακοπούλου, μέλη της Αντιπροσωπείας.

ΠΗΓΗ