“Επαγγελματίας” κλέφτης την πλήρωσε με τέσσερα χρόνια φυλακή

Σε φυλάκιση τεσσάρων χρόνων καταδίκασε το Αυτόφωρο Τριμελές Πληελλειοδικείο Βόλου έναν 36χρονο Πηλιορείτη για την διάρρηξη σε αρτοποιείο και κλοπή ποσού από την ταμειακή μηχανή. Κι αυτό γιατί ήταν υπότροπος για έξι κλοπές από τον Ιούνιο μέχρι σήμερα.

Ειδικότερα ο 36χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Βόλου, αφού είχε διαρρήξει τα ξημερώματα αρτοποιείο στο Βόλο και έκλεψε από την ταμειακή μηχανή ποσό 50 €.

Το μεσημέρι οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, όπου αποδείχτηκε ότι από τον Ιούνιο μέχρι τον Αύγουστο είχε συλληφθεί άλλες πέντε φορές για διαρρήξεις σε καταστήματα, απ’ όπου έκλεψε μικροποσά.

Μέχρι σήμερα οι ποινές που του επιβαλλόταν είχαν ανασταλτικό χαρακτήρα, αλλά το Δικαστήριο, δεν δέχτηκε τις δικαιολογίες που προέβαλε και τον καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης 4 ετών, χωρίς δυνατότητα μετατροπής και έφεσης.

Σημειώνεται ότι ο 36χρονος που κατάγεται από χωριό του Ανατολικού Πηλίου και μένει και στο Βόλο, καταδικάστηκε μόνο για την κλοπή στο αρτοποιείο και δεν ομολόγησε στην Αστυνομία ότι ήταν αυτός ο δράστης.

ΠΗΓΗ