Εργασίες στον επαρχιακό δρόμο της Σκοπέλου

Ολοκληρώνονται σύντομα οι εργασίες κατασκευής τεχνικών έργων για την αποκατάσταση των ζημιών στον επαρχιακό δρόμο της Σκοπέλου από τις φετινές χιονοπτώσεις. Ειδικότερα στη φάση της ολοκλήρωσης βρίσκονται οι εργασίες κατασκευής τεχνικών όπως προβλέπεται από τη μελέτη (τοιχεία , συρματοκιβώτια) στις θέσεις
Αγ. Απόστολοι (κατασκευή τοιχείου)
Λουτράκι (κατασκευή τοιχείου)
Καστάνη (κατασκευή τοιχείου)
Πετράκη (κατασκευή τοιχείου)
Αγνώντας (κατασκευή συρματοκιβωτίων)

Επίσης βρίσκεται σε εξέλιξη η εργασία καθαρισμού τάφρων και οχετών από φερτά υλικά και απορρίμματα επί του Επαρχιακού Δικτύου Σκοπέλου-Γλώσσας.

unnamed-4

Τέλος, αναμένεται άμεσα η έναρξη της ασφαλτόστρωσης τμημάτων του Επαρχιακού Δικτύου στα οποία παρουσιάστηκαν φθορές λόγω του παγετού, καθώς και τοποθέτηση στηθαίων ασφαλείας σε σημεία επικινδυνότητας επί του δικτύου.
Παράλληλα συνεχίζονται οι εργασίες της εργολαβίας «Αποκατάστασης ζημιών στο Επαρχιακό δίκτυο Σκοπέλου – Γλώσσας (Λιμνονάρι)», προϋπολογισμού 290.000€, η οποία έχει ως συμβατικό αντικείμενο, την αποκατάσταση των ζημιών στην Επαρχιακή οδό στο Λιμνονάρι, που προκλήθηκαν λόγω θεομηνίας που έπληξε το νησί, το Σεπτέμβριο 2015. Το έργο βαίνει προς ολοκλήρωση και ο δρόμος θα δοθεί σε κυκλοφορία έως το Πάσχα.

unnamed-2

Σε δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης κ. Κολυνδρίνη ανέφερε « Η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων από την πρώτη στιγμή, με τη στήριξη του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού, συνέβαλε στην αντιμετώπιση των προβλημάτων, στέλνοντας ειδικά μηχανήματα, ώστε να αποκατασταθούν οι ζημιές που προκλήθηκαν από τα ακραία καιρικά φαινόμενα. Αυτή τη στιγμή ολοκληρώνουμε τις εργασίες κατασκευής τεχνικών σε διάφορα σημεία του νησιού και με εντατικό ρυθμό συνεχίζουμε την αποκατάσταση ζημιών. Είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τον Δήμαρχο του νησιού και θα παρέμβουμε όπου αλλού χρειαστεί».

ΠΗΓΗ

Prev Εξαίρεση περιοχών του δήμου Αλμυρού από το πρόγραμμα νιτρορύπανσης
Next Βόλος: Εκδήλωση - Αφιέρωμα στον Ν. Καζαντζάκη