Η υποψήφια Δήμαρχος Βόλου Ν. Καπούλα για τη μεταφορά της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών

Μοιράσου το άρθρο:

Το ενδεχόμενο της μεταφοράς της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών από το Βόλο, υπό τύπου πληροφοριών εγείρει τα κοινωνικά αντανακλαστικά και ενισχύει την ανησυχία πολιτών και εργαζομένων της τοπικής κοινωνίας του Βόλου.

Η δε φημολογία χωρίς επίσημη, έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από τους καθ΄ ύλην αρμόδιους παράγοντες της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Άμυνας, ενισχύει και επιτείνει την εύλογη αναταραχή και τους προβληματισμούς, αφού δεν είναι γνωστά τα πραγματικά δεδομένα.

Οι πληροφορίες ότι επίκειται πλέον η μετακίνηση της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών, δημιουργεί κραδασμούς τόσο στην τοπική οικονομία όσο και στους ίδιους τους εργαζόμενους στρατιωτικούς, οι οποίοι έχουν δομήσει τις ζωές και τις οικογένειές τους στην περιοχή μας.

Εμείς θέλουμε να εκφράσουμε τις ανησυχίες μας και θέτουμε εκ των προτέρων τις αλυσιδωτές συνέπειες που θα προκληθούν τόσο στους εργαζόμενους όσο και στην τοπική αγορά και οικονομία.

Οι όποιες μεταβολές, αλλαγές σχεδιασμών, απ’ όπου κι αν προέρχονται οφείλουν να σέβονται την τοπική κοινωνία στην οποία επιχειρούνται να γίνουν, με γνώμονα την προστασία των συμφερόντων όλων των πολιτών. Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Άμυνας κάνει τους σχεδιασμούς της και η τοπική κοινωνία, έχει υποχρέωση να περιφρουρήσει την ομαλή και ανεμπόδιστη πορεία της τοπικής οικονομίας και ανάπτυξής της.

Δηλώνουμε έτοιμοι να υπερασπιστούμε και να διεκδικήσουμε τα πληττόμενα συμφέροντα του Δήμου Βόλου και όλων των θιγόμενων πολιτών και εργαζομένων, εφόσον το Υπουργείο εμείνει στην απόφαση της μεταφοράς του Στρατοπέδου.

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ