Κάλεσμα για συμμετοχή στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο λιμάνι

Μοιράσου το άρθρο:

Το παρών στην αυριανή συγκέντρωση διαμαρτυρίας που οργανώνει η Επιτροπή Ειρήνης Βόλου στις 6:30 το απόγυμα στο λιμάνι του Βόλου, ενάντια στην παρουσία του αμερικανικού πλοίου «USS Carson City», του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ, θα δώσει ο Σύνδεσμος εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων Βόλου και Νέας Ιωνίας

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, το πλοίο συμμετέχει μαζί με την 32η Ταξιαρχία Πεζοναυτών και τους Αμερικάνους στρατιώτες που έχουν εγκατασταθεί σε Βόλο και Στεφανοβίκειο στην άσκηση «Μέγας Αλέξανδρος», γεγονός που αποδεικνύει το ολοένα και πιο στενό δέσιμο της χώρας στις επικίνδυνες αντιπαραθέσεις στην περιοχή.

Γνωρίζουμε πως ο Βόλος, η Μαγνησία και η χώρα μας έχει μετατραπεί σε ένα πολεμικό ορμητήριο των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ με τις βάσεις τους, που δεν φτιάχνονται για να προστατεύσουν τη χώρα και τα σύνορα της, αλλά για να χτυπήσουν άλλους λαούς. Ταυτόχρονα μετατρέπουν σε επίκεντρο ισχυρού πλήγματος αντίπαλων δυνάμεων σε περίπτωση πολεμικής εμπλοκής, με τραγικές συνέπειες για το λαό μας και στην περιοχή μας.

Απαιτούμε να σταματήσει η συμμετοχή της χώρας μας στις πολεμικές νατοϊκές επεμβάσεις ενάντια στη Συρία και σε άλλους λαούς.

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ