Και τρίτος συνδυασμός για τις εκλογές στο Επιμελητήριο Μαγνησίας

Τρίτος συνδυασμός θα διεκδικήσει στις επερχόμενες εκλογές της διοίκηση του Επιμελητηρίου μαγνησίας με επικεφαλής τον Σπύρο Κοπάλη. Σε ανακοίνωσή του ο ίδιος δίνει το πλαίσιο της παράταξης και επισημαίνει ότι πρόκειται για μία νέα πρωτουβολία που προβάλλει πιο επιτακτική από ποτέ. Η επωνυμία του συνδυασμού είναι «Επιχειρώ, Μεταφέρων Αναπτύσσω» και ζητά ολοκληρωτική ανανέωση σε πρόσωπα, αντιλήψεις και συμπεριφορές.

Ολόκληρη η ανακοίνωση 

“Οι εκλογές για το Επιμελητήριο Μαγνησίας είναι πλέον ένα τέτοιο γεγονός, που παρέχει μια καλή ευκαιρία σε όλο τον κόσμο του επιχειρείν, που αμφισβήτησε τα προηγούμενα χρόνια πράξεις και ενέργειες των διοικούντων να περάσει από το στάδιο της άρνησης στη θετική πράξη και την πρωτοβουλία, ώστε να δει τις σκέψεις, τις προτάσεις, τις ανησυχίες του, να παίρνουν σάρκα και οστά με τον συνδυασμό μας.

Επιχειρώ Μεταφέρω Αναπτύσσω η ονομασία της παράταξής μας, μια νέας Επιμελητηριακής πρωτοβουλίας σε πρόσωπα, ιδέες, καταστάσεις και πρακτικές, που προβάλλει σήμερα πιο επιτακτική από ποτέ. Έχοντας τη φιλοδοξία να ανταποκριθούμε πλήρως σε αυτό ακριβώς το αίτημα των ανθρώπων της παραγωγικής διαδικασίας, εγώ και οι συνεργάτες μου δημοσιοποιούμε σήμερα την πρόθεσή μας να διεκδικήσουμε τη διοίκηση του Επιμελητηρίου Μαγνησίας και να συνεισφέρουμε με την εμπειρία μας στην αντιμετώπιση της οικονομικής ανέχειας, της ανεργίας καθώς και της αμφισβήτησης του Επιμελητηριακού θεσμού που μαστίζει και τα μέλη μας, ή αν θέλετε πρωτίστως αυτά.

Εδώ και χρόνια το Επιμελητήριο είναι ένας απλός θεατής των όσων τεκταίνονται στον Ν. Μαγνησίας έχει αποδομήσει το ίδιο τον θεσμικό του ρόλο ενώ, προκάλεσε το μεγαλύτερο κακό, την αμφισβήτηση από τα μέλη του για την λειτουργία του.

Επιζητούμε την ολοκληρωτική ανανέωση σε πρόσωπα, αντιλήψεις και συμπεριφορές.

Επιζητούμε και θα παλέψουμε γι’ αυτό, ένα Επιμελητήριο πραγματικό εργαλείο παρέμβασης, ανάπτυξης και δημιουργίας.

Επιζητούμε την διαφάνεια ,καταδικάζουμε τις πρακτικές για την
εξυπηρέτηση προσωπικών στρατηγικών και ιδιοτελών συμφερόντων, χωρίς ομαδοποιήσεις χωρίς εσωστρέφειες και κοντόφθαλμες λογικές επιζητούμε ένα Επιμελητήριο παρέμβαση-διέξοδο για τα μέλη του.

Αγωνιζόμαστε για ένα καλύτερο αύριο για την κοινωνία για μας και τις οικογένειές μας, ένα αύριο που θα εξασφαλίζει σε όλους δουλειά, αξιοπρεπείς όρους διαβίωσης, κοινωνική ασφάλεια και ειρήνη.
Σας καλούμε, λοιπόν, να μοιραστούμε τον ίδιο αγώνα για την επίτευξη των στόχων αυτών. Επιχειρώ Μεταφέρω Αναπτύσσω, αφήνοντας πίσω πικρίες και αντιπαλότητες. Οι καιροί ζητούν δράση παρέμβαση και πρωτοβουλία.

Ας ανταποκριθούμε όλοι μαζί”.

 

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ

Prev Μαγνησία: Ιδιώτες στον αποχιονισμό και τα αντιπλημμυρικά έργα
Next Απαγόρευση απόπλου πλοίου από το λιμάνι της Σοβέλ στον Αλμυρό