Καλεσμένος στην ΕΡΤ ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας

O πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, κ. Αριστοτέλης Μπασδάνης προσκλήθηκε στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ και συγκεκριμένα στην εκπομπή των Νίκου Αγγελίδη και Χρήστου Παγώνη «10 στην Ενημέρωση» αμέσως μετά την επιτυχημένη παρουσία που είχε το περίπτερο του Επιμελητηρίου στην φετινή Food Expo και τις εξαιρετικές κριτικές που απέσπασε με την παρουσίαση του αρχαίου πέτρινου ελαιοτριβείου.

 Με αφορμή τη συμμετοχή αυτή αναπτύχθηκαν τόσο οι στόχοι όσο και γενικότερα οι δράσεις του Επιμελητηρίου, αλλά και η μεγάλη προσπάθεια που συντελείται τον τελευταίο καιρό στην εξωστρέφεια των επιχειρηματιών του Ν. Μαγνησίας και δη στον τουριστικό τομέα.

Το άνοιγμα προς την Αμερικάνικη αγορά με τα πρώτα κιόλας αποτελέσματα μέσα στον Απρίλη και Μάη δεν έμεινε ασχολίαστο από τους δύο παρουσιαστές που μάλιστα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον κι έκπληξη παρακολουθούν την πορεία και τα αποτελέσματα των υψηλών στόχων που έχει θέσει τον τελευταίο καιρό το Επιμελητήριο.

Ακολούθησε στο ραδιόφωνο και συγκεκριμένα στη «Φωνή της Ελλάδας» συζήτηση του προέδρου με την δημοσιογράφο κ. Χρυσάνθη Φραντζεσκάκη στην εκπομπή της «Με πνεύμα Οικονομίας», ενώ η Διευθύντρια της «Φωνή της Ελλάδας» κ. Γιάννα Τριανταφύλλη αναγνωρίζοντας τη μεγάλη προσπάθεια που συντελείται, διαβεβαίωσε ότι θα υποστηρίξει από τον τομέα της ευθύνης της κάθε προσπάθεια εξωστρέφειας, με γνώμονα την τουριστική και πολιτιστική προβολή του τόπου μας στα πέρατα του κόσμου.

ΠΗΓΗ