Καρδίτσα: Γιορτή της επιχειρηματικότητας – ert.gr

Κάθε προσδοκία ξεπέρασε το ενδιαφέρον των επιχειρηματιών για συμμετοχή στην 15η Εμποροβιοτεχνική Έκθεσης της Καρδίτσας που ανοίγει της πύλες της, την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου, στις 7 το απόγευμα, όπως τόνισε ο πρόεδρος του ΕΒΕ Βύρων Παππάς, στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου που παραχώρησαν μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη Βασίλη Τσιάκο, το Δήμαρχο Καρδίτσας Φώτη Αλεξάκο και τον αντιπρόεδρο του ΕΒΕ κ. Κυρίκο.


Στην φετινή 15η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση θα υπάρχουν περισσότερα από 150 περίπτερα επιχειρηματιών σε περισσότερα από 3.000τμ. Οι περισσότερες επιχείρησης δραστηριοποιούνται στο νομό Καρδίτσας (85%) και οι υπόλοιπες από άλλες περιοχές της χώρας (15%)
Ο κ. Παππάς στην τοποθέτησή του αναφέρθηκε στην «θαυμάσια ευκαιρία» που δίδεται στο ντόπιο ανθρώπινο δυναμικό των επιχειρηματιών να αναδείξουν αφενός τη δυναμική τους, αφετέρου να συνάψουν επιχειρηματικές ή εμπορικές συμφωνίες, οι οποίες με τη σειρά τους οδηγούν στην εξωστρέφεια. Την έκθεση οι επισκέπτες αναμένεται να ξεπεράσουν τους 20.000, γεγονός που ενισχύει, άλλωστε το επιχειρηματικών ενδιαφέρον.
Σε ότι αφορά την χωροταξική κατανομή, ο κ. Παππάς επεσήμανε ότι φέτος παρέχονται περίπτερα ΔΩΡΕΑΝ σε σημαντικούς κοινωνικούς και επιχειρηματικούς φορείς της πόλης, ως ελάχιστη αναγνώριση του έργου τους.
Οι φιλοξενούμενοι φορείς είναι:
Τμήμα Τροχαίας Καρδίτσας
Ομοσπονδία Εμποροβιοτεχνών & Εμπόρων Ν. Καρδίτσας
ΤΕΙ Τεχνολογίας Ξύλου & Επίπλου
ΤΕΙ Τεχνολογίας Τροφίμων
Ερυθρός Σταυρός
Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρία
Ραδιολέσχη
Αερολέσχη
Αναγέννηση
ΑΚΑΚ
ΑΣΚ
Κυνηγετικός Σύλλογος
ΚΤΕΛ
Οι τομείς της φετινής Έκθεσης είναι οι ακόλουθοι:
ΤΡΟΦΙΜΑ-ΠΟΤΑ
ΓΕΩΡΓΙΑ-ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ
ΟΙΚΙΑΚΟΣ- ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
ΔΟΜΗΣΗ-ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ
ΕΝΕΡΓΕΙΑ-ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ-ΑΓΡΟΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ-ΑΞΕΣΟΥΑΡ

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 17:00-22:00
ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 10:00-22:00
ΔΕΥΤΕΡΑ & ΤΡΙΤΗ : 17:00-22:00

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ

Prev Αλ. Τσίπρας: Σχεδιάζουμε το μοντέλο των επιχειρήσεων του αύριο
Next Στο πιλοτικό πρόγραμμα "σχολικές βιβλιοθήκες"