Καρδίτσα: Πέθανε ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Α. Γεωργίου

24-February-2014-dhkΈφυγε σήμερα από τη ζωή ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Καρδίτσας Ανδρέας Γεωργίου, σε ηλικία 55ετών, μετά από σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε το τελευταίο χρονικό διάστημα. Ο Ανδρέας Γεωργίου ήταν διακεκριμένος δικηγόρος, είχε διατελέσει Αντιδήμαρχος Καρδίτσας, ενώ παράλληλα ασχολούνταν ενεργά ως κομματικό στέλεχος της ΝΔ. Επίσης, είχε διατελέσει πρόεδρος της ΝΟΔΕ Καρδίτσας αλλά και της ΟΝΝΕΔ κατά τα νεανικά του χρόνια.
Η κηδεία του θα τελεστεί αύριο την Κυριακή 9 Απριλίου και ώρα 13:00 στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσας.

Συλλυπητήριο μήνυμα της ΝΟΔΕ

Ο πρόεδρος Λάμπρος Τσιούκης και τα μέλη της ΝΟΔΕ Καρδίτσας θέλουμε να εκφράσουμε την βαθιά μας θλίψη για τον πρόωρο χαμό του γνωστού Δικηγόρου και Πρόεδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Καρδίτσας Ανδρέα Γεωργίου.

Ο Ανδρέας για όλους εμάς αποτελούσε τον συναγωνιστή και φίλο δίνοντας μαζί του καθαρούς ιδεολογικούς αγώνες από την εποχή των νεανικών του χρόνων,καθώς είχε διατελέσει πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ(1985-1987) και της ΝΟΔΕ Καρδίτσας(1997-2000) όπως και αντιδήμαρχος του Δήμου Καρδίτσας την περίοδο 2003-2004, ένας ενεργός πολίτης της τοπικής μας κοινωνίας που πραγματικά θα μας λείψει.

Τέλος θέλουμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του.

ΠΗΓΗ

Prev Καρδίτσα: Αυλαία για το "Karditsa Earthquake Project – Σχολεία εν Δράσει"
Next Βόλος: Σιωπηλή διαμαρτυρία στην παιδική χαρά του Αγ. Κωνσταντίνου