Καρδίτσα- Παλαμάς: την παραχώρηση του Σταθμού Γεωργικής Έρευνας ζήτησαν από τον κ. Τσιρώνη

Την στήριξη των παρεμβάσεων που ετοιμάζει ο Δήμος Παλαμά στον αγροτοκτηνοτροφικό τομέα, ζήτησε ο Δήμαρχος Παλαμά Γιώργος Σακελλαρίου από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Ιωάννη Τσιρώνη, ο οποίος επισκέφθηκε χθες το Δήμο Παλαμά, συνοδευόμενος από τις Χρυσούλα Κατσαβριά και Παναγιώτα Βράντζα, βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Καρδίτσας.

tsironis2
Ένα από τα βασικά αιτήματα του Δήμου Παλαμά προς τον κ. Τσιρώνη, ήταν η παραχώρηση του Σταθμού Γεωργικής Έρευνας, αίτημα που αν ικανοποιηθεί θα βοηθήσει καθοριστικά στην ανάπτυξη της περιοχής, θα συμβάλει ουσιαστικά στην καλύτερη οργάνωση της αγροτικής παραγωγής και θα αποτελέσει ένα πολύτιμο εργαλείο για όλη τη Θεσσαλία.
Παράλληλα ο Δήμαρχος Παλαμά παρέδωσε στον Υφυπουργό κ. Τσιρώνη υπόμνημα με όλα τα ανοικτά προβλήματα που άπτονται τις αρμοδιότητάς τους καθώς και τις μελέτες που έχει εκπονήσει ο Δήμος και οι οποίες διεκδικούν χρηματοδότηση

 

Όπως ήταν αναμενόμενο ο κ. Τσιρώνης, αφού άκουσε με προσοχή τα αιτήματα που ετέθησαν, δεσμεύτηκε να εξετάσει διεξοδικά τα αιτούμενα προβλήματα και να απαντήσει σε δεύτερο χρόνο, ενώ παράλληλα υποστήριξε ότι θα καταβάλει κάθε προσπάθεια για χρηματοδότηση δράσεων και έργων που μπορούν να ενταχθούν στα χρηματοδοτικά εργαλεία που έχει στη διάθεσή του το υπουργείο.

Η επίσκεψη του κ. Τσιρώνη, ολοκληρώθηκε με την ξενάγησή του στο Σταθμό Γεωργικής Έρευνας, στο χώρο των 340 στρεμμάτων και των κτιρίων, ενώ παράλληλα είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για το πρόγραμμα Lactimed ,από τον Κτηνοτροφικό Σύλλογο Παλαμά και τον επικεφαλής καθηγητή Δημήτρη Γούσιο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, το οποίο αφορά στην παραγωγή και διανομή τοπικών ποιοτικών και καινοτόμων γαλακτοκομικών προϊόντων στο οποίο συμμετέχουν οι εν λόγω φορείς

ΠΗΓΗ

Prev Βόλος: Απόπειρα αυτοκτονίας γυναίκας στις Πλάκες
Next Καρδίτσα: Μύρισε Πάσχα παιδιά.... ελάτε να δημιουργήσουμε...!!!