Καρδίτσα: Συζήτηση στο ΔΣ για τις προσλήψεις εργατών καθαριότητας

Η τύχη των 14 εργαζομένων στον τομέα της Καθαριότητας του δήμου Καρδίτσας θα συζητηθεί την ερχόμενη Τρίτη 11 Ιουλίου, στη 1 το μεσημέρι στο δημοτικό συμβούλιο, δεδομένου ότι στην ημερήσια διάταξη έχει συμπεριληφθεί η συζήτηση για τον προγραμματισμό προσλήψεων μόνιμου προσωπικού κατηγορίας ΔΕ και ΥΕ για τις ανταποδοτικές υπηρεσίες του Δήμου Καρδίτσας με εισηγητή τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Γιάννη Σβάρνα.
Να σημειωθεί ότι ο Δήμος Καρδίτσας ήδη έχει γνωμοδοτήσει θετικά ως προς το γεγονός ότι οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες και παράλληλα έχει ζητήσει την έγκριση ανανέωσης της σύμβασης τους μέχρι το Μάρτιο του 2018 από το υπουργείο Εσωτερικών.
Ωστόσο και προκειμένου να είναι όλα σύννομα μέχρι την προκήρυξη των θέσεων από τον ΑΣΕΠ, ο Δήμος Καρδίτσας θα πρέπει να προχωρήσει σε τροποποίηση του Εσωτερικού του Οργανισμού, αφού σ αυτόν προβλέπονται 12 οργανικές θέσεις(κενές σήμερα) για εργαζόμενους στην καθαριότητα και 7 για οδηγούς. Σε ότι αφορά τους 14 εργαζόμενους, οι οποίοι εξακολουθούν να δουλεύουν και να αγωνιούν για την τύχη της εργασίας τους, οι 13 είναι εργάτες καθαριότητας και ο ένας (1) οδηγός.

ΠΗΓΗ

Prev Βόλος: Σήμερα το βράδυ η γιορτή Αστρονομίας
Next Ρήγας Φεραίος: Πρωτοβουλία δήμου για αποζημίωση αμυγδαλοπαραγωγών