Καρδίτσα: Συναυλία υπέρ του Κοινωνικού Παντοπωλείου

Την πρωτοβουλία να διοργανώσουν μια συναυλία για την συγκέντρωση ειδών για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Καρδίτσας είχαν τα καταστήματα εστίασης και αναψυχής της πλατείας Δικαστηρίων.
Η συναυλία, στην οποία συμμετέχει εθελοντικά το μουσικό σχήμα «Απόηχος» που το αποτελούν οι: Άρης Φαλιάγκας, Ρίτσα Πέτσα, Ναπολέων Μουλιάκος και Άγγελος Παλαπέλας και μαζί τους οι: Ηλίας Παλαπέλας και Πάνος Καλπίας θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 31/7 και ώρα 21.30 στην Πλατεία Δικαστηρίων.
«Ελάτε να διασκεδάσουμε μαζί σε μια καλοκαιρινή συναυλία, παρέα με εκείνους που έχουν ανάγκη τη βοήθειά μας. Δεν υπάρχει εισιτήριο, ο καθένας φέρνει ό,τι τρόφιμο του περισσεύει» είναι το μήνυμα των καταστηματαρχών της πλατείας Δικαστηρίων προς τους Καρδιτσιώτες.
Η Ομάδα Έργου του Κοινωνικού Παντοπωλείου ευχαριστεί για την πρωτοβουλία τους τα καταστήματα, τους καλλιτέχνες που εμφανίζονται εθελοντικά, καθώς και την greeneyes development που ήταν χορηγός της αφίσας και καλεί τους συμπολίτες να συμμετάσχουν στην εκδήλωση και να προσφέρουν τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη προσωπικής υγιεινής για το Κοινωνικό Παντοπωλείο.

ΠΗΓΗ

Prev Σοφάδες: Συναυλία τζαζ από τον Χρήστο Ραφαηλίδη
Next Στο ΕΣΠΑ το Κέντρο Κοινότητας Μουζακίου - Αργιθέας