Λίμνη Πλαστήρα: 1ος Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος

Ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Καρδίτσας «ΠΕΡΣΕΑΣ», διοργανώνει την Κυριακή 09/04/2017 στην περιοχή της Λίμνης Πλαστήρα, Αγώνα Ορεινού Δρόμου με την ονομασία ”Plastira’s Lake Trail Race”. Ο αγώνας θα περιλαμβάνει 2 διαδρομές μήκους 20χλμ. και 10χλμ. με αφετηρία και τερματισμό το παραλίμνιο χωριό Καλύβια Πεζούλας.

– Ο αγώνας 20χλμ. ακολουθεί μια μέτριας δυσκολίας διαδρομή, με υψομετρική διαφορά περίπου 600μ, σε μια περιοχή απείρου φυσικού κάλους και ομορφιάς και απευθύνεται σε όλους τους δρομείς. Ο αγώνας θα διεξάχθεί κυριώς σε δασικούς δρόμους και μονοπάτια.

– Ο αγώνας 10χλμ. ακολουθεί μια πιο βατή διαδρομή και τα χαρακτηριστικό που τον κάνει μοναδικό είναι ότι θα διεξαχθεί παραλίμνια.
Για την ομαλή διεξαγωγή του 1ου Αγώνα Ορεινού Τρεξίματος με την επωνυμία PLASTIRA’S LAKE TRAIL RACE θα υπάρξει ελεγχόμενη κυκλοφορία των οχημάτων από τη διασταύρωση Καλυβίων Πεζούλας προς τον Βοτανικό κήπο Νεοχωρίου και στους παρακείμενους αγροτικούς και δασικούς δρόμους και συγκεκριμένα απο τις 10.00 π.μ. έως τις 15.00 μ.μ.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποτροπή πρόσθετων προβλημάτων κατά την κίνηση τους στους ανωτέρω δρόμους, να συμμορφώνονται προς τις υποδείξεις των τροχονόμων και σε κάθε περίπτωση να κινούνται με προσοχή και ελαττωμένη ταχύτητα.

ΠΗΓΗ

Prev Βόλος: Νέους κόμβους - επέκταση περιφερειακού εξήγγειλε ο Σπίρτζης
Next Μουζάκι: Η πυροπροστασία, προτεραιότητα για το Δήμο