Λειτουργούσαν Κέντρο Απεξάρτησης χωρίς άδεια στο Κατηχώρι

Παράνομο κέντρο απεξάρτησης από ναρκωτικά, αλκοόλ και τζόγο, λειτουργούσε ένας 43χρονος Βολιώτης στην περιοχή του Κατηχωρίου. Ο ίδιος είχε συλληφθεί τον περασμένο Απρίλιο στη Ν. Αγχίαλο για τον ίδιο ακριβώς λόγο.

Σήμερα το μεσημέρι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών έκαναν έφοδο στο χώρο αυτό και συνέλαβαν τον 43χρονο και ένα συνεργό του 47 ετών, ενώ αναζητείται και ένας τρίτος άνδρας 45 χρόνων που κατηγορούνται για παραβάσεις ειδικών ποινικών κανόνων.

Στο σπίτι – κέντρο απεξάρτησης εντοπίστηκαν οκτώ ενήλικες από διάφορες πόλεις της Ελλάδας (Ηράκελιο, Καστοριά, Αθήνα κλπ.), που ήταν χρήστες ναρκωτικών και κατέβαλαν το ποσό των 1.000 ευρώ το μήνα για να απεξαρτηθούν από τις ουσίες. Σύμφωνα με την αστυνομία δεν απασχολούνταν ειδικό επιστημονικό προσωπικό ενώ οι συλληφθέντες καμία σχέση δεν είχαν με το αντικείμενο και λειτουργούσαν το «Κέντρο Απεξάρτησης» χωρίς άδεια. Οι δράστες προσέλκυαν «πελάτες» από αγγελίες που αναρτούσαν σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Διερευνάται κατά πόσο μπορεί να στοιχειοθετηθεί κατηγορία και για παράνομο πλουτισμό.

Επιπλέον στο αυτοκίνητο του 43χρονου που είχε συλληφθεί ξανά στις 19 Απριλίου 2017 στην περιοχή της Ν. Αγχιάλου, όπου επίσης είχε στήσει παράνομο κέντρο απεξάρτησης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 30 πακέτα αφορολόγητων τσιγάρων και δύο συσκευασίες αφορολόγητου καπνού βάρους 100 γραμ., με αποτέλεσμα να παραπέμπεται και για παράβαση του Τελωνειακού κώδικα.

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ