Μέλη της ΟΓΕ από Αθήνα – Θεσσαλία στο μπλόκο της Νίκαιας

Στο μπλόκο της Νίκαιας πήγαν χθες οι γυναίκες της ΟΓΕ από την Αθήνα αλλά και τους τοπικούς Συλλόγους και Ομάδες της Θεσσαλίας από Καρδίτσα, Λάρισα, Βόλο και Τρίκαλα.
Από τη Συντονιστική Επιτροπή του μπλόκου της Νίκαιας τους καλωσόρισε ο Ρίζος Μαρούδας, λέγοντάς τους ότι «ο αγώνας μας δεν είναι μόνο δικός μας αλλά όλου του λαού και η αλληλεγγύη και η συμπαράστασή σας μας γεμίζει κουράγιο και δύναμη για να συνεχίσουμε μέχρι την τελική δικαίωση».

Εκ μέρους του προεδρείου της ΟΓΕ η Μαιρήνη Στεφανίδη, αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας, είπε μεταξύ άλλων: «Ο αγώνας σας ενάντια στην πολιτική της ΕΕ και της κυβέρνησης απαιτεί συστράτευση όλων των λαϊκών δυνάμεων. Από αυτό το κοινό μέτωπο δε μπορούν και δεν πρέπει να λείπουν οι εργαζόμενες, οι άνεργες, οι αυτοαπασχολούμενες γυναίκες των λαϊκών στρωμάτων και βεβαίως οι γυναίκες της αγροτικής οικογένειας».

Στη συνέχεια η η αντιπροσωπεία της ΟΓΕ, και οι σύλλογοι και οι ομάδες της στην Θεσσαλία κατευθύνθηκαν στα Τέμπη όπου μαζί με τους αγωνιζόμενους αγρότες και άλλους εργαζόμενους, απέκλεισαν την εθνική οδό.

ΠΗΓΗ