Μετά τις ζυμώσεις βρέθηκαν οι 80 στα Σκόπια, όπως είπε πηγή της κυβέρνησης (video)

Π. Καμμένος: Προς αναβολή η συνάντηση με Τσίπρα – Μόνη διαφορά μας το όνομα (video)

11 Ιαν 2019

Μέρκελ:Υπόθεση καρδιάς να στηρίξουμε την Ελλάδα για όσα εγκλήματα έκαναν οι ναζί (video)

11 Ιαν 2019

Μοιράσου το άρθρο:

Ο Νίκος Φραγκόπουλος μετέδωσε από τα Σκόπια ότι υψηλόβαθμη κυβερνητική πηγή της ΠΓΔΜ ανέφερε, υπό τον όρο της ανωνυμίας, ότι η κυβέρνηση του  Ζόραν Ζάεφ εξασφάλισε την πλειοψηφία των δύο τρίτων στη Βουλή, προκειμένου να εγκριθούν οι συνταγματικές τροπολογίες, στη βάση της Συμφωνίας των Πρεσπών. Υπέρ των συνταγματικών τροπολογιών θα ψηφίσουν και οι δύο βουλευτές του αντιπολιτευόμενου αλβανικού κόμματος “BESA”. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, η συνεδρίαση θα ξεκινήσει στις 17:00 τοπική ώρα (18:00 ώρα Ελλάδας). Το βράδυ θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Η καθυστέρηση οφείλεται σε συνάντηση που έχει αυτήν την ώρα ο πρωθυπουργός της πΓΔΜ Ζόραν Ζάεφ με τον αρχηγό του μικρού αντιπολιτευόμενου κόμματος “BESA”, Μπιλάλ Κασάμι, προκειμένου να αποσπάσει τη στήριξη των δύο βουλευτών που διαθέτει το κόμμα αυτό, σχετικά με τις συνταγματικές τροπολογίες και με τον τρόπο αυτό να εξασφαλίσει την απαιτούμενη πλειοψηφία των δύο τρίτων (80 στους 120 βουλευτές).

Άλλα ΜΜΕ των Σκοπίων μετέδιδαν ότι ακόμη και χωρίς τη στήριξη των δύο βουλευτών του “BESA”, η κυβέρνηση του Ζόραν Ζάεφ εξασφαλίζει πλειοψηφία δύο τρίτων στη Βουλή.

Ωστόσο, όλες αυτές οι πληροφορίες δεν επιβεβαιώνονται επίσημα.

www.ert.gr

Μοιράσου το άρθρο:

admin

ΠΗΓΗ