Με Μπέο στις εκλογές ο ογκολόγος Γ. Ρήγας – Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του μέσω facebook

Μοιράσου το άρθρο:

Την συνεργασία του με την αυτοδιοικητική παράταξη «Νέα Εποχή – Νέα Δυναμική» του Αχιλλέα Μπέου, εν όψει των εκλογών του Μαΐου, ανακοίνωσε ο γνωστός γιατρός – ογκολόγος, κ. Γιώργος Ρήγας, με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Σε αυτή ο κ. Ρήγας, μεταξύ άλλων αναφέρει τα εξής:

Η πατρίδα μας βρίσκεται σε μια πολύ κρίσιμη καμπή της πρόσφατης ιστορίας της και πολλά θα κριθούν από τις επιλογές που όλοι μας θα κάνουμε τη φετινή χρονιά, χρονιά πολλαπλών εκλογικών αναμετρήσεων.

Ταγμένος και λόγω του λειτουργήματος μου, να υπηρετώ και να προσφέρω στην κοινωνία και τον συνάνθρωπο, όπως χρόνια τώρα κάνω με την ιδιαιτέρως ευπαθή κοινωνική ομάδα των καρκινοπαθών, φρονώ ότι αυτή είναι η στιγμή της πρώτης ανάμειξής μου στα κοινά της πόλης, που εγώ και η οικογένειά μου ζούμε και δημιουργούμε, του όμορφου Βόλου μας, με την ευγενή φιλοδοξία να συνεισφέρω στην ιδιαίτερα σημαντική, αναγεννητική προσπάθεια που ευρύτερες κοινωνικές δυνάμεις έχουν αναλάβει την τελευταία τετραετία.

Για το λόγο αυτό ανακοινώνω σήμερα την ένταξη και τη συμμετοχή μου στην γνήσια και καθαρά αυτοδιοικητική παράταξη «Νέα Εποχή – Νέα Δυναμική» με επικεφαλής τον Δήμαρχο, Αχιλλέα Μπέο, αξιολογώντας και εκτιμώντας απολύτως θετικά όχι μόνο το σημαντικό έργο, που σε κρίσιμες και αντίξοες συνθήκες, οικονομικές και κοινωνικές, επιτέλεσε για την πόλη μας, αλλά και τις προοπτικές που, με τον υπάρχοντα σχεδιασμό και τον προγραμματισμό, προοιωνίζονται λαμπρές.

Τούτη την ώρα οφείλουμε όλοι να προτάξουμε το συμφέρον του Βόλου και των συμπολιτών μας πάνω από το κομματικό ή προσωπικό συμφέρον. Είναι ώρες ευθύνης για όλους μας και για τον καθένα ξεχωριστά.

Στις εκλογές του Μαΐου, λοιπόν, με αίσθημα βαθιάς ευθύνης καλούμαι να δώσω τον αγώνα μου, να ενώσω τις δυνάμεις μου με δυνάμεις των συμπολιτών μου, στους κόλπους της αυτοδιοικητικής παράταξης του Δημάρχου μας, Αχιλλέα Μπέου, τα δείγματα γραφής της οποίας μέχρι σήμερα αποτελούν εχέγγυα ότι θα συνεχίσουμε να βαδίζουμε σε ένα δρόμο ανάπτυξης, δημιουργίας και ευημερίας, για τον Βόλο που αγαπάμε, για το Βόλο του μέλλοντος και της προοπτικής.

Δεσμεύομαι κι εγώ από τη μεριά μου να υπηρετήσω το Δήμο και τους πολίτες του, συμβάλλοντας με τις δυνάμεις μου, τις γνώσεις και την διάθεση για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, με βασικό μου μέλημα και πρώτη προτεραιότητα την οικολογική – περιβαλλοντική αναβάθμιση, για μια καλύτερη ποιότητα ζωής, ώστε η επόμενη ημέρα του Βόλου να είναι ακόμη πιο αισιόδοξη και πιο λαμπερή, για εμάς και τα παιδιά μας.

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ